Distrikt Troms og Finnmark har fått en Champion International Beauty blant sine medlemmer

Vi gratulerer så mye til eier Said Nordin med sin flotte og talentfulle jakthund NO 45951/13 Karacanis Noah. Karacanis Noah har fått tildelt tittelen C.I.B NORD UCH. Utover dette har Said og Noah i år hentet 2 x 1. pr VK m/CK, 1x 3 pr. VK finale og 1.pr VK kvalik NM høsten 2020. Vi bøyer oss i hatten og gratulerer så mye med fantastiske resultater, og ønsker alt det beste for fortsettelsen. Said Nordin er en flott type som også berømmer og takker sine motivatorer for både hjelp og spark bak til å komme seg opp og ut. Han fremhever Si-Hilde og Irja Sofie for hjelp til utstillingsresultater og treningspartner Øystein Pedersen, Tromsø for å dratt han ut av senga, Said sine egne ord. I dette vil jeg minne på at det er sammen vi blir gode, og sammen får vi opp og frem vår flotte rase: den allsidige fantastiske flotte friske pointeren. Gratulerer så mye Said og Noah, og takk for påminnelsen om viktigheten om å trekke lasset i lag, samt takke sine.

Legg inn en kommentar

Siste kommentarer