Familiedag i Trøndelag

Rekrutteringsgruppa til NPK Trøndelag arrangerer familiedag på Hårråmyra skytebane lørdag 27. juni 2020 – alle er velkommen!

Hårråmyra skytebane ligger i Ogndalen, Steinkjer (kartlink).

 

Program

Oppmøte kl. 10: Kaffe og hoinnprat.Helgrillet gris kvadratisk

Kl. 10:15: Børsemaker Vegard Whittington Tengelsen har instruksjon, veiledning og demonstrasjon med hagla. Alle må fram med sin egen medbrakte hagle og Vegard veileder og rettleder. Under denne seansen «skyter» vi med laser! Vi tror alle som er med på denne seansen vil få svært gode råd slik at treffprosenten økes til høsten. Kolbetilpassing vil alle som er interesserte i få et tilbud om.

Ca. kl. 12: Vi griller smågris! Alle må ta med seg alt tilbehør selv, vi stiller med grisen! Med tilbehør menes tallerken, bestikk, salat, drikke, osv. 

Samtidig med grillinga vil vi sette i gang aktiviteter for barna som skattejakt, skyting, orientering, osv. Det er mulig dere må ta med GPS/hundepeileren, da vi muligens legger inn poster som ungene må finne ved hjelp av GPS – tidlig krøkes!

Ca. kl. 15:30: Apportbevisprøver. Vi kan stille med tørket rype eller orrfugl for de som ikke har selv, bare ta kontakt.

Greier man ikke apportbeviset på lørdag, er det ny sjanse kl. 15 på søndag, da hjemme hos Terje Bjugan, ca. 5 km nedover mot Steinkjer, Ogndalsvegen 1577 (kartlink).

Begge apportbevisprøvene er selvsagt gratis! Og Royal Canin sponser premier til de som imponerer mest.

Pris, påmelding og overnatting

Rekrutteringsgruppa drives etter prinsippet gratis/selvkost. På dette arrangementet har vi utgifter til leie av skytterhuset pluss innkjøp av en gris! Så vi må spleise på utgiftene alt etter hvor mange som møter opp. Det blir ikke store summen, men vi ordner dette på Vipps når vi ser hvor mange vi blir. Vi tror vi greier å begrense de totale utgiftene for HELE lørdagen til maks kr 4500,-. Blir vi 30-40 deltakere vil hver enkelt deltaker betale ca. kr. 150-200,- og det tror vi er en grei pris for en lørdag sammen med Rekrutteringsgruppa! Gratis deltakelse og mat for barn.

Vi ønsker en påmelding slik at vi ser hvor stort oppmøte vi kan beregne. Kanskje må vi ha to griser!! Det kan jo også være lurt å ta med noe til grillen selv hvis man ikke liker smågris.

Det er mulighet å komme med campingvogn, bobil eller telt. God plass for overnatting.

Send påmelding til Terje, mail tebjugan@online.no, mobil 415 57 163 eller Messenger innen 20. juni.

Velkommen alle sammen!

 

Alle har et ansvar for å følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler med tanke på koronaviruset. Informasjon fra Folkehelseinstituttet finner du her

Total
0
Shares