Ny klubbredaktør NPK Fuglehunden

Med skrekkblandet fryd skal jeg ta over som klubbredaktør for NPK i bladet Fuglehunden. Inger-Lill har gjort en strålende jobb for NPK i mange år, og har lagt lista høyt for kommende redaktører.

Hvem er jeg? Toril Aunan, 43 år, er gift og har to gutter på 11 og 13 år. Jeg bor i Bodø, og her jobber jeg som daglig leder hos K.Nilsen-Nygaard Eurosko. Akkurat nå har vi kun en pointer i hus, NJCH Ørntua’s I Primus, men det flytter forhåpentligvis inn en til om ikke så altfor lenge. Jeg er langt over middels interessert i hund, og bruker det meste av fritiden innen forskjellige aktiviteter rundt hund.

Jeg har sittet i styret i Salten fuglehundklubb, og har vært med i prøvekomiteèn for Saltfjellprøven i mange år. Jeg sitter i styret for NKK region Nordland, og er autorisert ringsekretær. Så det går i jaktprøver høst og vinter, og jobbing på hundeutstillinger både vår og sommer. Hund året rundt, med andre ord.

Motivasjonen for å ta over som klubbredaktør er todelt. Jeg har som sagt en genuin interesse for hund, da spesielt fuglehund. Jeg følger med på det meste som foregår relatert til dette. Å kunne få tilgang til førstehånds informasjon og legge dette til rette for andre, høres veldig spennende ut. Tenker også at det er viktig at alle tar sin del av dugnadsarbeidet når det gjelder drift av de forskjellige klubbene.

Som sagt tidligere er det store sko jeg skal fylle, men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Og siden vi alle har valgt den triveligste fuglehundrasen, så regner jeg med at jeg får god hjelp til å fylle sidene våre fra dere medlemmer, distriktkontaktene og styret. Ta gjerne kontakt på toril.aunan@eurosko.no eller tlf 91797449. Vi sees!

Ny Klubbredaktør Torill

Total
0
Shares