Påminnelse: Midt-Norsk pointertreff på Hageseter 21.-23. juni 2019

IMG 1227 2
Eidemlia’s Alfred, Midt-Norsk pointertreff i 2017 (foto: Ingrid Rein)

IMG 1227 2Sommerens store høydepunkt nærmer seg, nemlig Midt-Norsk pointertreff på Hageseter turisthytte på Dovre. Det tradisjonsrike treffet gjennom flere tiår finner sted 21.-23. juni 2019. Dette blir en flott helg med pointeren i fokus – både gjennom gode samtaler og diskusjoner, den offisielle utstillingen samt treffets uhøytidelige apportkonkurranse og skytekonkurranse. Alle er hjertelig velkommen til å delta på treffet. 

Utstillingen er en flott anledning til å se mange gode representanter for rasen, da dette er en offisiell utstilling kun for pointere. Benytt anledningen til å få bedømt pointeren din – meld på utstillingen! Frist for påmelding på web er 08.06.2019.

Med fjorårets apportkonkurransen friskt i minne er det på det rene at noen har plasser å forsvare, flere har noe å revansjere og andre har håpefulle stjerner på vei. Benytt derfor våren godt og still forberedt til avslutningsøvelsen i treffet. 

Helgens program, hvordan melde hunden på utstillingen og øvrig info finner du ved å følge denne linken

Foruten premier fra NPKs faste sponsor Royal canin har andre rause sponsorer stilt opp med flotte premier for helgens aktiviteter og det blir enda mer…

Det er vel verdt å ta seg en tur til Midt-Norsk pointertreff 2019, og vi håper å se akkurat deg der!

 

Mvh
DR og arbeidsgruppen i Trøndelag 

Avbildet hund: Eidemlia’s Alfred, Hageseter i 2017 (foto: Ingrid Rein).

 

canelana logoMB farge

 

Hell hundesenterSteinkjer kommuneskoger logo
Skjermbilde 2019 05 13 kl. 22.32.37

  

VBlogowww

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer