Ny DR NPK Hed Opp

Sola skinner og snøen er på vei bort. Båndtvangen er trådt i kraft og høstens inntreden kan ikke komme tidlig nok!

Den 100419 ble det avholdt årsmøte for medlemmene i NPK Hed Opp. Møtet ble holdt i Brumunddal og 17 medlemmer møtte opp. Agendaen for møtet var ny DR.

Håvard Skinstad takket av for seg som DR og jeg har tatt over som ny DR for NPK Hed Opp. Først vil jeg starte med å takke Håvard for jobben han har gjort og aktivitetene som han har holdt i gang! Selv om Håvard takker av som DR nå vet jeg at Skinstad`n blir å se i pointermiljøet i mange, mange år fremover sammen. Takk for en flott innsats, Håvard!

Litt om meg selv: Jeg er 28 år og er bosatt i Brumunddal. Fritiden min blir for det meste brukt til jakt, trening og stilling på prøve med hund. I stallen har jeg 2 fuglehunder, der av 1 stk er pointer. Skal nok ikke se bort fra at det kommer et nytt pointer håp inn i huset i fremtiden!

Som ny DR blir hovedfokuset mitt å videreføre aktivitetene som har vært gjennomført tidligere og bruke sosiale medier mer aktivt. Jeg vil de neste dagene sette meg ned å se på når og hvor disse aktivitetene blir.

Jeg har også lyst å prøve at vi klarer og få med andre pointer folk som bor i regionen vår til å være med på aktiviteter selv om de ikke stiller på jaktprøver eller utstillinger. Målet må være å ”ufarliggjøre” aktivitetene som blir holdt slik at vi kan skape lavterskeltilbud for alle med pointer i regionen.

Nytt av året som ble vedtatt på årsmøtet er at det vil bli kåring av beste jaktpremierte hund over/ under 2 år samt beste utstillingshund. Når og hvor kåringene vil finne sted kommer jeg tilbake til. Men det er naturlig at det kommer på slutten av året, tenker jeg.

Med dette håper jeg at vi kan fortsette med sosiale og gode aktiviteter i klubben fremover!

Ber om at alle medlemmer er flinke til å sende meg resultater fra prøver og utstillinger. Bilder og fortellinger fra pointeren deres i hverdagen tas i mot med en stor takk!

Er det noe dere lure på så ta kontakt med meg☺

 

Mvh Gjermund Dale
91770318 

dr-hedopp@pointer.no

Total
0
Shares

Siste kommentarer