Påminnelse: Pointersamling og Trøndersk mesterskap på Sognli Gård

Sognli gard

Påminnelse:

Meld gjerne på allerede nå. Det gjør det så mye lettere, og ikke minst hyggeligere, for arrangøren å vite så tidlig som mulig at det blir nok påmeldte til å gjennomføre samlingen og mesterskapet. Velkommen alle sammen – uansett ambisjonsnivå og distrikt.

 

15.-17. februar 2019 Sognli gard

I 2019 prøver NPK/Trøndelag ett nytt sted, denne gangen er vi på Sognli Gård. Rapportene sier flott sted, fine terreng og mye ryper!

NPK/Trøndelag har leid hele stedet, det vil si 5 bygninger og totalt 36 overnattingsplasser. Det er ikke servering/matlaging på Sognli Gård, så vi vil bestille middagen på lørdag kveld gjennom catering på Orkanger.

 

Programmet følger vanlig opplegg fra tidligere år:    

Fredag: Oppmøte på ettermiddag/kveld og tildeling av rom. Vi samles i hovedbygningen kl 20.

Lørdag: Opprop kl 8, vi drar til fjells for å kåre trønderske mestere i UK og AK. Dommere har vi fra dommerkandidatene til Nordenfjelske FHK. På kvelden er det jægermiddag med premieutdeling. Middag: Saltkjøtt av svin og storfe, grov pølse, kålrotstappe, kokte poteter, sjy og tyttebær. Drikke må hver enkelt medbringe selv.

Søndag: Trening eller hjemreise. Vi organiserer etter deltakernes ønsker. Kan også arrangere apportprøve og/eller instruksjonsparti hvis dette er ønskelig. 

Meld på til Terje Bjugan, overnatting fredag til søndag iberegnet lørdagens jægermiddag blir på kr 650,-. Betales inn på konto: 1503 24 97427 (husk personinformasjon!). Påmeldingsfrist er også betalingsfrist fredag 1. februar.

Mail: tebjugan@online.no, mobil: 415 57 163. Vi trenger opplysninger om overnatting, antall hunder og hvilken klasse – samt påmelding til lørdagens jægermiddag. To klasser: UK og AK.

Samtlige må selv medbringe tørrmat og drikke, det finnes kjøkken og bad/dusj i samtlige hus hvor vi overnatter. Det er fra 6 til 10 overnattingsplasser i husene. Hunder inne, betyr at de skal ligge i bur!

Pointerhilsen fra Trøndergruppa

 

Adressen til Sognli Gård er:
Songlivegen 592, 7320 Fannrem (kartlink)

Total
0
Shares

Siste kommentarer