Referat fra medlemsmøte i Trøndelag

DSC 0048 2

DSC 0048 2Den 4. desember møttes drøyt 30 pointerfolk til førjulsmøte på Skistua i Trondheim. Skistua bød på nysnø og julestemning. Det ble servert god julemat, noe pointerfolket vet å sette pris på!

Etter maten ble 2 nye elitehunder hedret: 
– Jimsrypa’s Pirlo (N JCH Pointnic’s E I Point – N JCH N UCH Jimsrypa’s Kitty), eier Bjørn Smistad.
– Langlandsmoens Black Ella (Eidemlia’s Kein – Langlandsmoens Black Tundra), eier Ketil Aune.

DSC 0056 1Fra venstre: Ketil Aune og Bjørn Smistad.

Steinar Volden gjorde rede for høstens og årets resultater. Av i alt 15 premierte unghunder har 12 fått 1. UK.  Det lover meget godt for framtida! 6 hunder har fått 1. AK. Jutevatnets Gavas (N JCH NMFHh-15 Eidemlia’s Dallas T – N JCH Jutevatnets Pernille) og Bjørn Smistad har oppnådd 1. AK høyfjell og skog! Vi ønsker å se flere pointere til start på skogsprøver.

Terje Bjugan orienterte deretter om plan for gjennomføring av klubbmesterskap på Sognli gård i Orkdal i februar. Det er god overnattingskapasitet, og det loves gunstige priser og en flott ramme rundt arrangementet.

Aleksander Ystmark innledet til diskusjon om hvordan klubben på en bedre måte kan inkludere nybegynnere. Flere tiltak ble foreslått. Arbeidsgruppa ved Terje Bjugan har i samarbeid med Alexander startet planlegging av aktiviteter og opplæring. Unge og nye pointereiere er identifisert og kontaktet. Det legges opp til undervisning om hundehold, ferdsel i skog og fjell, jakt, bruk av GPS og deltagelse på jaktprøve.

 

God jul hilses fra Trøndelag!

Steinar Volden
DR Trøndelag

Total
0
Shares

Siste kommentarer