Vinnerbilde september/oktober

VinnerbildeOktober

VinnerbildeOktoberVinnerbildeForside2018Vinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene september/oktober er nå kåret!
Da er de 2 siste bildene til NPK-kalenderen 2018 på plass! Vinnerbildet for september/oktober er det Eva Solli som er fotograf for, og forsidebildet har Lars Lars Jakob Løtvedt fotografert!

 

To flotte bilder som er valgt ut blant mange innsendte bilder til konkurransen 🙂 Disse to får tilsendt hver sin knivpremie – gratulerer til dere begge! 🙂

I tillegg til bildene som har vært presentert gjennom året vil vi også velge ut 24 små bilder som skal presenteres i kalenderen. En STOR takk til alle bidragsyterne!! Veldig morsomt at dette skaper det engasjementet som det gjør! 🙂 Hvis tidsskjemaet holdes med trykking og utsendelse vil kalenderen være sendt ut til medlemmene i NPK i god tid før jul.

Kriteriene for fotokonkurransen finner dere HER

 

 

 

  

VinnerbildeJunliAugust17Vinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene juli/august er nå kåret!
Dette flotte bildet skal utgjøre månedsbildet for juli/august i neste års pointerkalender! Vi gratulerer Magnus Lunda som vinner av månedens bilde i NPK-kalenderen 2018. Du får tilsendt knivpremien med NPK-logo og innskrift i anledning 110-års jubileet for NPK.

 

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeMaiJuni17

Vinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene mai/juni er nå kåret!

Juryen i fotokonkurransen har definitivt ikke tatt sommerferie ennå! Vi har siden forrige vinnerbildet ble presentert fått inn mange flotte bilder fra dere pointerentusiaster – veldig moro! Denne gang har vi kommet fram til at Caroline Klemsdal er den som stikker av med vinnerbildet som skal utgjøre kalenderbildet for mai/juni i NPK-kalender for neste år! Fartsfylt, morsomt og det presenterer pointeren som den allroundhunden den er! Gratulerer så masse med bildet Caroline.

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeMarsAprilVinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene mars/april er nå kåret!

Vinnerbildet for mars/april i pointerkalenderen for 2018 er nå kåret, og denne gang var det Pernilla Falk som gikk av med seieren med dette stilfulle bildet av pointeren i stand! Gratulerer så masse med bildet, Pernilla!

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeJanuarFebruarVinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene januar/februar

Juryen i fotokonkurransen har igjen vært i arbeid, og har plukket ut vinnerbildet for januar/februar i pointerkalenderen for 2018. Også denne gang har vi fått inn mange flotte bilder, og den som trakk det lengste strået var vår islandske pointervenn Ásgeir Heiðar. Vi gratulerer Ásgeir med vinnerbildet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbileNovemberDesemberVinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene november/desember

Vinnerbildet er fotografert av Kathrine Samal. Vi gratulerer Kathrine med flott bilde! Neste vinnerbilde skal utgjøre hovedbildet i kalenderen for januar/februar, og blir kåret i slutten av februar.

Vi oppfordrer folket til å få fram pointerens mangfold om vinteren, det være seg trekk, jakt og aktiviteter dere ellers driver på med sammen med deres firbeinte familiemedlemmer på denne tiden av året. Knips i vei, og les gjerne kriteriene for konkurransen før dere går i gang med fotograferingen.

Med hilsen juryen

 

 

 

 

 

VinnerbildeSeptemberOktober16VinnerbildeForsidebilde17Vinnerbildet i fotokonkuransen september/oktober

Juryen i fotokonkurransen har igjen vært i arbeid, og vinnerbildet for september/oktober og forsidebildet for Pointerkalenderen 2017 er tatt ut. Eva Bente Lindseth er den som trakk det lengste strået i konkurransen om månedsbildet, og Ingrid Margrethe Bjåen er den som får sitt bilde på framsiden av kalenderen til neste år.:-)Gratulerer til dere begge!

Dermed er fotokonkurransen avsluttet for i år, men av bildene som er blitt sendt oss vil vi også plukke ut bilder som skal utgjøre de små bildene i kalenderen.

Vi vil rette en stor takk for alle bidrag og et fantastisk engasjement fra dere pointereiere! Alle bildene blir tatt vare på, og forhåpentligvis kan de presenteres på nettsiden til NPK i framtiden.

 

 

VinnerbildeJuliAugust16

Vinnerbildet i fotokonkuransen juli/august

Vinnerbilde og kalenderbilde for juli/august i NPK-kalenderen 2017 er det Marianne Mæhlum som har bidratt med 🙂 Et herlig bilde av tre ivrige badenymfer på en av sommerens fine dager! 🙂 Flott fanget av Marianne, som vil få sin velfortjente knivpremie med NPK-logo tilsendt 🙂 Gratulerer! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VinnerbildeMaiJuni16Vinnerbildet i fotokonkuransen juni/juli

Juryen i NPK’s fotokonkurranse har vurdert alle innsendte bilder, og har kåret dette flotte bildet som Eivind Endresen har tatt som vinnerbilde! Et nydelig bilde som skal representere mai/juni i pointerkalenderen 2017.

Gratulerer så mye til vinneren, knivpremie er snart på vei til Vestlandet Sør!

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeMarsApril16

Vinnerbildet i fotokonkuransen mars/april

Juryen for NPK’s fotokonkurranse har igjen talt, og vinnerbildet for mars/april i pointerkalenderen for 2017 er dette actionfylte bildet som vår islandske venn Ásgeir Heiðar har fotografert! Vi mottar for tiden mange flotte bilder, og det er fantastisk moro å se engasjementet fra alle dere som sender inn bilder.

Vi gratulerer Ásgeir som vinner, og knivpremien er straks på vei til Island! 

 

 

 

 

 

VinnerbildeFebruar16

Vinnerbildet i fotokonkuransen januar/februar 2016

Said Nordin har tatt vinnerbildet og det taler for seg selv – nydelig pointer i nydelig arktisk januarlys! Vi gratulerer Said som får tilsendt kniv med pointerlogo.

 

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeJanuar16

Vinnerbildet i fotokonkurransen november/desember

 Line Ingebrigtsen har tatt dette flotte bildet som blir hovedbilde for månedene november/desember i pointerkalenderen 2017. Vi gratulerer Line som får tilsendt kniv med pointerlogo.

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer