Tromsøprøven I, Arnøya og Altevann I

OrntuasFlickaRune

OrntuasFlickaRuneHei alle. Da har det vert avviklet flere prøvehelger her Nord og flere fra distriktet har hente hjem flotte premier.

Starter med Tromsø prøven i regi av Tromsø Hundeklubb fuglehundgruppa helga 3-5 mars.
Der stilte Bjørge Pedersen i UK med Sollidalens C Mack(NJCH Skipsfjordhønas C Bolt – NJCH Sollidalens A Kaia). Fredag kom dem ned fra fjellet med 1pr UK. Søndagen var de å til start og kom ned med en ny 1pr UK. Gunnar Johansen var og til start med sin Sollidalens C Kim(NJCH Skipsfjordhønas C Bolt – NJCH Sollidalens A Kaia) dem oppnådde 3pr UK. I Vk ble det å flere premier Oterbekkens Bajas(NDKUCH NJCH NV-14 Barentsviddas C Donald – NJCH Oterbekken’s Moody Blues) til Erik Roan vant sitt VK kvalik parti med 1pr VK. Inger-Lill Pedersen var å til start med sin Ravnkloas Cella(C.I.T. NJCH Ohlsmyrens P Respect – Pimens B-kajsa) dem fikk 2pr VK kvalik. I semifinalen vant Rune Hoholm og Ørntuas H Flicka(Jutevatnets Cox – NJCH Ørntuas C Rypa) (bilde) sitt parti med 1pr VK. Jimsrypas Lio Messi(NJCH Pointnics E I Point – NUCH Jimsrypas Mia) til John A Solstad fikk 3pr VK semi.

Så var det Arnøyprøven der Nord-Troms fuglehundklubb var vertskap helga 11-12 Mars.
Lørdagen var det til tider mye vær der ute, men flere klart å hente seg premier. Stian Henriksen stilte sin Sollidalens C RC Lexs(NJCH Skipsfjordhønas C Bolt – NJCH Sollidalens A Kaia) å Ørntuas J Juni(NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man – Ørntuas I Ibis) til Rune Hoholm i UK. Han fikk 1pr Uk på begge hundene på Lørdag. Christian Sletbakk stilte til start med Storskartidens Nelly(Jutevatnets Gavas – NJCH Ørntuas H Mille) dem oppnådde 2pr UK. Esben Eliassen stilte sin Halesnutens BF Kompis(NUCH Jutevatnets Birk – Lytingfjellets Frekka) til start Lørdag og Søndag, noe dem gjorde på en bra måte, der dem fikk 3pr UK begge dager. I Vk kvalik vant Veidefjellets Tutta(NJCH Fjellrypas Franko – NJCH Ørntuas A Kiwa) til Mads Hanssen sitt parti med 1pr VK. Jimsrypas iOS(NJCH Pointnics E I Point – NJCH NUCH Jimsrypas Kitty) til Ole Ingebrigtsen oppnådde 3pr VK kvalik. I finalen var det store mengder med ryper. Noe som gjorde det til tider krevende både for hund å førere. Men Ørntuas H Flicka til Rune Hoholm klarte å takle det på en bra måte og fikk 4pr VK finale.

Huldreveiens Wild Dollar(Phantoms Thunderstorm – Stilladalens Cruella Devil) e/Knut Uglebakken f/Thomas Engh var til start på Mjøsvatn 12.03.03 i AK der fikk de den gjeve 1pr AK.

Nordlysprøven som Ofoten fuglehundklubb hadde helga 18-19.03
Tommy Samuelsberg hadde tatt turen dit med sin Ørntuas G Lady Gaia Javapoint(NUCH NJCH Black Luckys Canton – NJCH Ørntuas C Rypa) og søndagen fikk ekvipasjen 3pr AK.

Gratulere til Eiere og Oppdretter med flotte resultater.

Lykke til på prøvene videre

Stian Henriksen
DR Troms og Finnmark

Total
0
Shares

Siste kommentarer