Treningsettermiddag i Tjølling

Pointerklubben i Buskerud og Vestfold arrangerer treningsettermiddag- og kveld i Tjølling 8. februar i samarbeid med Hågakollens Ynge Kleppang og pointerklubbens egen Ulf Jørgensen. Vi tilbyr intruksjon i føring på lavland, tilbakemelding til hver ekvipasje og foredrag inne til slutt. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. Begrenset antall plasser – åpent for alle distrikt. 

 

På jordene til Hågakollen og Yngve Kleppang er det fortsatt fugl ute, selv om det ikke er satt ut spesielt på denne tiden av året.  Ulf Jørgenen og Yngve Kleppang instruerer hver sine ekvipasjer. Vi slipper to og to og har med to bak i “partiet” slik at flest mulig får prøvd seg og sin hund. På leirplassen har vi bål og servering av kaffe for dem som venter. Etter at alle har sluppet og det har blitt mørkt, samles vi inne like ved. Her får alle en tilbakemelding fra instruktørene samt tips og råd om hvordan føre hund på lavland, hvordan fuglen oppfører seg og mye mer. Dette er en samling som passer både nybegynnere og mer erfarne hundeførere. 

For å utnytte lyset håper vi at så mange som mulig har anlending til å møte kl 15, vi  fortsetter ute til ca 17. 

Kostnad per ekivpasje: 400 kroner. Påmelding ved betaling til Norsk pointerklubb Buskerud og Vestfold:  15032496110, innen 5. februar. 

Merk påmeldingen med eiers navn. 

Vi tar værforbehold. Dersom arrangementet avlyses, vil påmeldte får pengene tilbake. 

Veibeskrivelse: Fra E18 ta av til Sandefjord. Følg FV159 retning Ula. For dem som ikke er kjent, er det oppsamlingen i avkjøringen til Ula kl 1455 samt etter avtale med Anette Hansen – 97515708. 

Dette er et testarrangment som vi håper vil bidra til å få opp interessen for pointeren i distriktet. Blir dette en suksess, gjentar vi det senere. Arrangementet er åpent for pointerklubbens medlemmer fra alle distrikt – dvs prinsippet for påmelding er først til mølla. 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer