En hedersmann fyller 80 unge år.

SteinarSorlie1

SteinarSorlie1STEINAR SØRLIE.
Mitt første møte med Steinar var da jeg som en litt forskremt unggutt i 1970 møtte opp på Norsk Pointerklub sitt medlemsmøte i et røykfylt lokale på fasjonable restaurant Larsen på Majorstua.

Til stede var de store pointerhøvdingene Erik Wang, Jos.Myhre, Ivan Kvaal, Vera Blom osv. Her lukta det pointerhistorie i vegga. Steinar og hans den gang som nå blide og fortryllende kone Åse, sørget for at unggutten ikke ble sittende alene i en krok, men kom i kontakt med de “etablerte”. Mye vann har rent i havet siden den gang.

Steinar har vist seg som en ekte pointer og hundemann. Han hadde en pointer som het Sonni. Den paret han med CH Nordfyns Jess. Her kom Cher, som oppnådde championat to og et halvt år gammel. Hun omkom dessverre i en ulykke like etter. Da ble det en ny Cher. Også hun etter Jess, men denne gang med CH.Judy Doll som mor. Hun fikk raskt 2x 1.AK, innstilling til ÆP og CK på jaktprøve. Gråhøgdas Vøgg (Myrteigens Prikk-Alvarmarkens Fleur) fikk 1.UK tolv mnd. gammel og deltok på vinner laget i nordisk poinermatch i1982. Siden har det gått slag i slag med topp resultater på gode hunder som CH Mostodalens Matador, CH Nonsvolas Bruno osv. Vi kjenner Steinar som en blid, positiv og rettferdig kar som alltid stiller opp. Som dommer på jaktprøver og utstillinger står det stor respekt for hans dommergjerninger.

Vi er mange, veldig mange som ønsker å se deg i lang tid framover Steinar.

NPK kan være stolte av å ha denne hedersgutten som gullmerkemann og æresmedlem, GRATULERE!

NPK/ Vierkrullen. Trond Egil Olsen

Total
0
Shares