Praktisk informasjon om Østlandsmesterskapet

Chriwalls Fred Flintstone

Snart er det igjen klart for trening og Østlandsmesterskap! Lørdag 5.11. er det oppmøte på Esso stasjonen, Holmfossveien 6 3282 Kvelde kl 8.30. Vi kjører samlet videre til treningsterrengene for UK og AK. Også i år er det god deltakelse. 34 pointere skal i all hovedsak både trene lørdag og stille i mesterskapet søndag. Formannen i pointerklubben, Robert Gill, dømmer søndag. 

Du kan se hele programmet her

For dem som kommer til Kvelde fredag kveld blir det pizza og felles hygge på Vindfjelltunet pensjonat fra klokken 18 og utover. Vi samles lørdag 5.11. på Essostasjonen i Kvelde og kjører sammen til terrengene. For dem som skal trene unghund, vil det bli mulig å kjøre bort til Farmen og la hundene ligge i bilen mens man venter på tur. 

Søndag er det felles avreise fra Vindfjelltunet kl 815. Klubbmestere og Østlandsmestere i UK og AK skal kåres. 

Beste UKhund i fjor ble Terje Bråthens Black Lucky’s Pascal, mens Torsten Dehns Ørntuas G Victor ble beste AKhund. 

Arrangementskomiteen består av:

Frank Theodor Karlsen, Aud- Karin Brekke –  Oslo og Akershus, Kjetil Kirkhus – Agder og Telemark, Ørjan Vassbotn – Østfold og Anette Hansen og Stein Rismyhr Buskerud og Vestfold. 

Spørsmål? Ring din distriktsrepresentant eller 97515708 (Anette)

 

Chriwalls Fred Flintstone

Total
0
Shares

Siste kommentarer