Utmerkelser Oslo/Akershus

Elitehunder

Elitehunder

Det ble på vårt sist medlemsmøte delt ut pointerfat til fellesutstillingens beste tispe Gaupeskaret`s Alfa e/f Ingvild Rysstad Slommerud og Chriwall`s Fred Flintstone e/f Torstein Dehn, fatene kom sent men godt 🙂 Gratulerer ennå en gang.

Vi delte også ut elitediplom til følgende hunder: Eraaks Hekla e/f Ingunn Monrad Martinussen, Myrteigens Bailye e/f Aud Karin Brekke, B-Black Boy av Vestre Homble e/f Johnny F Andersen, Chriwall`s Fred Flintstone e/f Torstein Dehn og Rittis Ti/09 e/f Gunnar Gundersen. Gunnar var ikke tilstede på møtet, så han får diplomet ved anledning.

På møtet etterlyste vi ideer til foredragsholdere til møtene våre og til aktiviteter som vi kan legge på listen for neste år, jeg har allerede fått flere innspill, og tar gjerne flere. Tusen takk.

I skrivende stund så forberedes det til østlandsmesterskap og O/A mesterskap på terrengene til vestfold fuglehunklubb, vi i DR-gruppen ønsker alle lykke til, måtte den beste hunden i O/A vinne hele greia 🙂

mvh

DR-Gruppen O/A

Fellesutstillingen 2016

Total
0
Shares

Siste kommentarer