Jaktprøvekurs for nybegynnere på Smøla!

Jutevatnets Hijack

Jutevatnets HijackNJFF Møre og Romsdal arrangerer i samarbeid med Møre og Romsdal fuglehundklubb og Nordenfjeldske fuglehundklubb kurs på Smøla den siste helga i januar.

Kurset tar sikte på å forberede nybegynnere til å kunne stille på jaktprøver, og lære mer om hva dette dreier seg om. Deltagerne får også nyttige tips og tilbakemeldinger fra erfarne fuglehunddommere som er med i “partiene” som blir satt opp. Det er begrenset antall plasser på kurset, men det er fortsatt noen plasser igjen. Der er påmeldinger fra Lillehammer i sør til Trondheim i nord så langt, og mange fra Trøndelag og Møre og Romsdal. For mer info, ta en titt på hjemmesiden til NJFF for mer detaljer.

Hjemmesiden til NJFF finnes HER

Ståle Lingås
DR Vestlandet Nord 

Total
0
Shares

Siste kommentarer