Trønderpointere med flotte resultater

Bjørn Smistad og Jutevatnets Gavas

Bjørn Smistad og Jutevatnets GavasMange pointereiere har vært aktive på jaktprøvefronten i helga, og mange har lyktes med
flotte premieringer på sine hunder.

Den unge VK-hunden Jutevatnets Gavas (Eidemlias Dallas T – NJCH Jutevatnets Pernille), eier Bjørn Smistad stilte etter et lite skadeavbrekk på sin første høstprøve i  Ålen.  Gavas fornektet seg ikke og oppnådde 1.VK i kvalifiseringen og 2.VK i finalen – imponerende resultater av en så ung VK-hund!

På NFK’s sin sølvhundprøve på Kongsvold var det også noen pointere som gjorde det meget bra. Henry Espeset og Eidemlias Dallas T (Jimsrypas Jeger – NJCH Lytingfjellets D-Lille My) oppnådde 4.VK semi og 3.VK i finalen – også dette meget flotte prestasjoner!  Dallas og Henry stiller dermed til start i NM Lag til helga, og vi ønsker pointerlaget lykke til!

Skoglykkas Toyah (Metrinelunds Skipper – NUCH Skoglykkas Rubi), eier Birger Rønning oppnådde 3.VK semi på Kongsvold  – en flott prestasjon!

Flere unghunder stilte til start under sølvhundprøven, og de gjorde sine saker meget bra. Eidemlias Kein (NUCH Eidemlias Dano – Eidemlias Raya), eier Finn O. Larssen bekreftet sin stabilitet med sin fjerde 1.UK for året.  I tillegg fikk to eiere 1.UK på sine hunder og dermed sine etterlengtede derbybilletter.  Dette var Langlandsmoens Black Tundra (Eidemlias Dallas T– Leirungen Btr Black Taiga), eier Bjørn Hugdal og Ohlsmyrens P Wild Wish (Borgeflons Cj  Pang – SJCH Ohlsmyrens P Wild Thing), eier Roar Ødegård.

Den tidligere travkusken Boye Ølstøren har lagt travsport-konkurransen på hylla og kastet seg inn i fuglehundsporten i stedet.   I helga fikk han sin første jaktprøvepremie på Grovsmias Kull (NJCH NUCH Black Luckys Ingo – Lingonuddens Disa) hvor han oppnådde 3.AK på Dovre. NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man (NJCH Jutevatnets Radar-SJCH Borgflons Cs Jaga) røk ut av kvalifiseringen til sølvhundløpet og stilte i AK på lørdag.  Her oppnådde han 3.AK.

Tidligere i uka stilte Bjørnar Eidem sin Eidemlias Bølla (Jimsrypas Jeger-NUCH Eidemlias Prikka) på Fosen-prøven, som resulterte i 2.UK.

I Nord-Trøndelag er det også oppnådd gode resultater i helga. Villestoftes Mico (NJCH Jutevatnets Radar – Metrinelunds Gossi), eier Terje Bjugan stilte til start på Verdalsprøven og  fikk 2.VK kval., mens Langlandsmoens Effie (Eidemlias Dallas T – Leirungens Btr Black Taiga), eier Jan Erik Olsen tok en 2.UK.

Vi gratulerer alle premievinnerne og ønsker lykke til videre!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer