Referat fra Julemøtet.

fra bordet

fra bordetEn avslutning av årets aktiviteter, med kåring av årets pointere i O/A, hyggelig julestemning og god julemat.
50 medlemmer i distrikt O/A var tilstede på julemøte 3. desember, hvor Ivan Bunes sto for tillaging og servering av god julemat, og flere medlemmer hadde med seg svært gode kaker.
Vårt gode panel med Thomas Engh, Trond Olsen, Finn Nygård og Christer Wallerby kom med gode råd og vink om utvelgelse av valp, oppdragelse (lansert av Elisabeth, i stedet for ordet dressur) av den unge pointer, trening og føring på prøver. Et samstemt panel ba alle tilhørere og lesere om ikke å gå på prøver med en hund som ikke er ferdig oppdratt. Prøver er ikke trenings arenaer.
Mange momenter ble belyst; vårt gode miljø kan bli enda bedre, vi bør ha flere kurs i ro i oppflukt og skudd, føring av hund på prøve, apport, utstillings teknikk.
Det var enighet om at vår klubb skal være et sted som favner alle, som tar vare på sine medlemmer, som har stor takhøyde. En klubb hvor vi samarbeider, gir hverandre konstruktiv ros og ris, motiverer hverandre og viser god sportsånd.
Vi bør ha enda bedre samhold på prøver og utstillinger og de mest erfarene må hjelpe de som er nye og ferske. Ser du en med pointer som ser lit «fortapt» ut, rekk ut en hånd og vær inkluderende.
Alt for at våre kjære pointere skal få vist sitt medfødte potential.
Gunnar Gundersen gå oss en fin innføring i Apportprøver og apporttrening. Han oppfordret alle til å være med på apportprøver på sommeren, som i tillegg til å gi deg som fører/eier en bedre forståelse av din hund og en bedre apell, også gir et veldig godt sosialt samvær.

Unni Bakke, Ivan Bunes og Aud Karin Brekke ble overrakt hver sin gode rødvin flaske med påskrift:
Årets Ildsjel Norsk Pointer Klubb O/A 2014.

Finn Nygård ble hedret som dobbelt Norgesmester Lavland 2014 med en original Litografi, sponset og laget av billedkunstner Else-Kjersti Gürgens.

Etter maten ble årets pointere behørlig feiret.

For Styringsgruppen
Ulf

Total
0
Shares

Siste kommentarer