NM høyfjell og Børselvprøven

Joker NM-finale 2014

NM-høyfjell i regi av NISK er avsluttet, og selv om det ikke ble permieringer til distritket vårt i år, har pointerne fra Troms likevel gjort en hederlig innsats. I det individuelle NM har flere av ekvipasjene våre  tatt seg videre til semifinalenJoker NM-finale 2014 på søk, og det i seg selv er bra i en slik stor konkurranse. Men de gamle fornekter seg ikke! Den eneste av pointerne som kom seg videre til finalen i år, og som  selvsagt hadde en stor oppgave på sine skuldre, var 10 år gamle Joker med sin e/f Ronny Hartviksen. Joker var med helt til siste slutt  i finalen, og selv om han ikke fikk tellende fuglearbeid har han og Ronny gjort en hederlig innsats – absolutt ikke uventet! Joker er i sitt 10. år, og det er ingenting som tyder på at han har tenkt å bli pensjonist ennå. Stor gratulasjon til ekvipasjen fra Tromsø! 

Stilladalens C PaavoSamme helg som NM har vært har Vest-Finnmark Fuglehundklubb arrangert Børselvprøven. Tre av pointerne fra distrikt Troms og Finnmark har her oppnådd premie. I VK kvalifiseringen lørdag ble Patjanens Villa Antinori med e/f PerAnton Berg avsluttet med 4.VK. Dette er den tredje helga på rad at Antinori har oppnådd premie. I UK ble Lydia stilt av sin e/f Odd Arne Korneliussen. Lydia oppnådd 2. UK lørdag. Også unge Stilladalens    C  Paavo med e/f Bernt Eriksen fra Vadsø stilte i Børselv. Paavo ble lørdag avsluttet med en hederlig 2. UK.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer