Nordnorsk mesterskap og NPK’s hovedprøve

Ørntuas H Mille Nordnorsk mester

Ørntuas H Mille Nordnorsk mesterNordnorsk mesterskap ble denne helga arrangert på Senja. Arrangør var Midt-Troms Fuglehundklubb. Det har vært godt med fugl i de fleste terrengene, men varmt og tørt vær har ikke gitt de beste forholdene for hundene til å få lokalisert disse. I kvalifiseringen på lørdag ble de to premieringer til pointerne i vinnerklassen. Patjanens Villa Antinori med e/f Per Anton Berg oppnådde sin første VK-premie etter at han forrige helg ble VK-hund. Antinori avsluttet dagen med 3.VK kvalik. Ørntuas H Mille som eies av Stian Henriksen ble lørdag ført av Jon Dagfinn Aspenes til 4. VK. Søndag var Mille den eneste som fikk tellende fuglearbeid i finalen, og hun ble dermed kåret til Nordnorsk mester 2014 med 1. VK m/Cacit. Unge Sollidalens B Nippi med e/f Odd Tronstad ble stilt på sin første prøve denne helga på Senja. Hun oppnådde en flott 3.UK på sin første start. Unghunden Freke med e/f Wenche Wara fortsetter å sanke premier. Denne helga oppnådde Freke 2. UK begge dagene. Søndag var han eneste premierte i sitt parti.

Wiggo Ditlefsen og Skipsfjordhøna’s C Bolt dro til Hjerkinn på NPK’s hovedprøve. De hadde ikke hellet med seg i VK, men startet lørdag i AK. Bolt avsluttet dagen med hederlige 1.AK. Han hentet dermed det siste poenget han manglet for jakchampionatet. Bolt blir3 år i denne måneden.

Gratulerer!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer