NM-vinter og Exit Cup 2014

Dansk Dynasty Elka med fører Said Nordin.jpg

Dansk Dynasty Elka med fører Said Nordin.jpgNM-vinter 2014 er knapt avsluttet, og helga har gitt oss flere premieringer på pointerne fra distriktet vårt. NM-lag gikk ikke helt vegen for våre pointergutter og -jenter, selv om engasjementet var påPellarskogens Kon og Ole Ingebrigtsen topp! I UK har Reidar Håheim fra distrikt Nordland stilt unge Sollidalens B Exie for første gang på prøve. Exie eies av Reidars fru Vanja, og den unge pointeren oppnådde 3.UK lørdag. Said Nordin har stilt Karacanis Noah og oppnådd 3.UK på unggutten på søndag. VK-deltakerne fra Troms og Finnmark har vært mange i NM-konkurransen, og i et tøft selskap har flere av hundene fra distriktet vårt oppnådd premie. I kvalifiseringen til NM oppnådde hele fem ekvipasjer premie, og flere tok seg videre til semifinalen på søk. Øystein Pedersen er stadig på listene med sine gode hunder. I kvalifiseringen fredag oppnådde han 1.VK m/Ck på NJCh NUCh NV-10 Ronja. INT NORD UCh Dansk Dynasty Elka som eies av Geir Roger Hagenes men som ble ført av Said Nordin vant sitt parti fredag med 1.VK. Pellarskogens Kon med e/f Ole Ingebrigtsen avsluttet fredagen med 2.VK kvalik. Ronny Hartviksen og NJCh Joker ble avsluttet med 2.VK m/Ck. Ham-Nutens Tira med e/f Torfinn Hammari oppnådde 3.VK fredag. Det samme gjorde NJCh Tig som eies av Ole Ivar Frømyr men som ble ført av Terje Steinsund. I semifinalen lyktes kun Ørntuas H Mille med e/f Stian Henriksen å oppnå premie og å ta seg videre til finalen. Mille ble avsluttet Ørntuas Mille og Stian Henriksenmed 4.VK semifinale lørdag. Lørdag var det klart for Exit Cup for noen av de som røk ut av NM. Med 60 hunder til start er det krevende nok å bli premiert og å komme seg videre til Exit finalen. NUCh Heinådalens Ask som eies av Sølvi Aspenes men som ble ført av gemalen Jon Dagfinn oppnådde 1.VK i Exit kvalifisering. Skipsfjordhøna’s C Bolt med e/f Wiggo Ditlefsen oppnådde 2.VK kvalik. 

Gratulerer til alle premierte!

Total
0
Shares

Siste kommentarer