Rapport fra klubbmesterskap Vestlandet Nord 2014

Geir Rønnestad med Suzi, dommer Aslak Digernes og Ståle Lingaas med Jutevatnets Pernille

Geir Rønnestad med Suzi, dommer Aslak Digernes og Ståle Lingaas med Jutevatnets PernilleEn fin ”vårlig” dag dannet rammen på årets klubbmesterskap på Ørskogfjellet. Fravær av snø og vinter gav oss likevel en underlig følelse av at dette snart kan ende som historiens første år med bare 3 årstider.

Uten snø er rypene fraværende på Ørskogfjellet. Området er en klassisk vinterbiotop og først når det blir En pangstart – akkurat som vi sa!V?r ogsa oppmerksom pa at du kan fa andre bonuser underveis i ditt kundeforhold hos Unibet og casino et er ikke fremmed for a tilby free spins med jevne mellomrom. større snømengder i høyereliggende områder trekker rypene ned i liene på Ørskogfjellet.

Det stilte kun 8 hunder til start i år. Det var imidlertid høyt nivå på både de 3 unghundene som alle var under året og de 5 voksne hundene. Aslak Digernes som velvillig hadde tatt på seg å dømme mesterskapet fikk en vrien jobb ettersom han måtte avgjøre alt på søk. 

I unghundklassen dro Jutevatnets Prima (Eidemlias Dallas- NJch Jutevatnets Pernille) det ”lengste strået” og ble kåret til vinnner. Eier er undertegnede, men fører for dagen var Ståle Lingaas som mottok forpremie fra Royal Canine og jaktdekken fra Ålesund dyreklinikk.

Tilsvarende premier ble også gitt til vinner i  åpenklassen: Her ble det Tverrmålets Suzi (Patjanens Baron De Lay – Fighter Amy Av Vor-point) til Geir Rønnestad som vant.

Takk til dommer og alle frammøtte.

DR vestlandet Nord Ole Frøland

Total
0
Shares