“Hilde” møtte ikke opp på Julebord

Pointer Prisen til Einar og Cito

Pointer Prisen til Einar og CitoSå var årets happening over for denne gang. På tur opp til Dovre meldes det stormvarsel på radioen i bilen ( Det SKAL storme på julebord) så dette var jeg klar over.

Stormen ble døpt Hilde og hun var ikke på mine påmeldingslister så jeg trodde det hele var en feil. Det skulle vise seg at jeg hadde rett. Hilde møtte ikke opp men det gjorde heldigvis Pointerfolket i hopetall.
For de som ønsket å delta i fellesskapet ble dette ennå en minnerik helg. Varmegrader, delvis blå himmel, bar mark og hunder med høyt klasse nivå ble dette en super helg.

Fredag fra kl 20.00 var de fleste på plass og vi kunne starte opp med Italiensk aften på Fjellsyn Resturant. Etter maten hadde vi øl kurs med Atna Øl. Et inntresant og lærerikt lite kurs med smaksprøver fra forskjellige sorter av deres utvalg, Rypeøl passet bra i denne forsamling.
Så ble det påmelding til Årets Klubbmesterskap.

Klubbmesterskap.

Nytt av året var en Juniorklasse og her var det plutselig mye hund og Svein Sellie og Einar Holmvik tok ansvar og sørget for at det hele ble avviklet på en flott måte og vi fikk noen flotte verdige vinnere i alle klasser. Dommerene bruker tid på å rettlede førere av hundene og vi kan se fremgang fra slipp til slipp. En flott opplevelse og lærerikt for de aller fleste. Været spilte på lag med oss og det ble en super dag i fjellet med varme kjinn på kvelden.

Etter at vi er tilbake til hyttene fått foret og stelt våre hunder ble det inntatt varm suppe og god drikke i Fjellsyn Resturant før det på nytt ble felles aktiviteter.

vollyballSki- Vollyball.
Lagene stilte selv om det ikke var snø, “Lagstraff” for alle feil slag er med å sørger for høy trivsel faktor og man kan høre latteren fra langt hold. Også her snakkes det om at et lag vant, men det bare snakkes. Her er alle vinnere.

Canin Race:
Nytt av året var eget rebusløp med spørsmål, strafferunder og kast på blink. En bom så måtte du ta en ” liten straff” dette innebærte at noen ble mer opptatt av straffen enn av blinkene og dagens største bom ble nok nærmere 6 meter. Her fikk vi kåret Årets Canin.( se under) Royal Canin hadde satt opp flotte premier til oss.

Så kom Julebordet.
Pointerfolket møtte mannsterke opp, helt fra Oslo til langt nord i Trøndelags fylkene. Imponerende syns jeg.
Kjøkkensjef Helmuth hadde disket opp alskens retter og med god drikke tok det ikke lang tid før stemningen stod i taket
.
Premie utdeling
i Trøndelag er et kapitel for seg selv og Premie utdeling er nok kveldens høydepunkt med utdeling av Pokaler, Diplomer og heder og ære. Folk skal takkes og vi er glade for at så mange stiller opp denne kvelden. Og årets premiebord forteller oss at nivået på trønderske hunder blir bedre og bedre.
Det er så mange premier som skal ut at man blir sår i hendene av all klappingen. Svært hyggelig at folk lykkes med sine hunder og heder og Ære er vel forunt. ( Resultater under)

Musikk og dans til den lyse morgen før vi igjen møttes til frokost og avskjed. Noen dro til fjells med hundene mens andre satte kursen hjemover.

Takk til dere alle for ei svært trivelig helg og så blide Pointereiere gjør at det er lettere å lage flere samlinger for dette fellesskapet.

 

Pris utdelelser NPK 2013 under vårt Klubbmesterskap og Julebord.

klubbmester juniorKlubbmester Junior ( Nytt av året)
1. Myrteigens Lykke Helge Skagen
2. Myrteigens Birk Marianne og Bård Singsaas
3. Myrteigens Baily Aud Karin Brekke
4. Myrteigens Idol Ragni Gimseng

 

 

 

klubbmester ukKlubbmester UK
1 Fjellrypas Mister Minister Finn Olav Larsen / Cicilie Larsen
2 Myrteigens Birthe Ragni Gimseng
3 Myrteigens Migo Titan Jon Jensen
4 Faiter Per Ole Bjørndal / Lars Morten Hoven
5 Myrteigens Panto Lars Krogh
6 Troya Lars Morten Hoven

 

klubbmester akKlubbmester AK
1 Myrteigens Sol Lars Morten Hoven / Per Ole Bjørndal
2 Hirvoupoionen Cepa Stian Håberg
3 Vaulhaugens Queen Erika Odd Grenne
4 Ottorinos Tira Helge Skagen
5 Bjørklunds CJ Jackson Einar Holmvik / Stian Håbreg
6 Tornado av Rabbelugn Finn Larsen

 

Årets Nybegynner.
Bjørn Rune Selgren og Barentsviddas C Astor med 2 x 2 UK.

Årets kvinnelige fører, Eva SolliÅrets kvinnelige fører:
Eva Solli med Ohlsmyrens Rocket Man 1 AK

 

 

Årets oppdretter:
Liv Randi og Bjørnar Eidem ble tildelt Agnes Delphins Oppdretterpris for 2012 under NPK’s årsmøte i Mai .

 

Årets UK HundÅrets UK Pointer
1. Finn Olav Larsen med Fjellrypas LD Mister Minister
2. Steinar Volden med Ørntuas I Rasken
3. Petter Wikdahl med Svahøas Dog

 

 

 

 

 

Årets AK hundÅrets Pointer AK / VK
1. Bjørnar Eidem med Eidemlias Raya
2. Einar Holmvik med Bjørklunds K. Cito
3. Eva/ Arild Solli med Ohlsmyrens Rocket Man

 

 

 

 

 

Pointer Prisen til Einar HolmvikPointerprisen
( Ny av året og deles ut for første gang i 2013 til beste jaktprøve og utstillings resultat under året) Vandrepremie.
Vinner av prisen er: Einar Holmvik og N INT JCH NS UCH Bjørklunds K. Cito. De har representert Trøndersk Pointer i inn og utland i en årrekke og NPK Trøndelag er stolt av at de tilhører vårt distrikt. I år er det blitt høyeste premie både på høyfjell og lavland og på utstilling for ekvipasjen.
Vi gratulerer.

 

 

 

 

koncept prisen til Finn LarsenKonseptprisen.
Prisen gis av 2 Pointerentusiaster som ønsker at prisen skal gå til foregangs mennesker i Trøndersk Pointer miljø.
Prisen i år er en ekstremt bra. Pinell Super Sound DAB Radio
Prisen går i 2013 til en person som er et positivt medlem, lett å engasjere, alltid hjelpsom, inkluderende, snakker med alle og er aktiv på samlinger, prøver og utstillinger. Personen har i år også fått sin Pointer premiert flere ganger i klassens høyeste valør. Prisen går til Finn Olav Larsen.

 

 

 

Elitehunder
Lytingsfjellet G Isa NO 57001/10 ( Lytingsfjellets Tøffa – Rushlight Asco) Ketil Aune
Eidemlias Raya NO 49848/11 ( Lytingfjellets Lille My – Jimrypas Jeger) Bjørnar Eidem
Eidemlias Dallas T NO 49847/11 ( Lytingfjellets Lille My – Jimrypas Jeger) Henry Espeset
Eidemlias Singha NO46073/11 ( Eidemlias Prikka – Black Lucky Rapp) Liv Randi Eidem
Fjellrypas LJ Perro EL Loco NO37914/11 ( Fjellrypas Lilo – Vestfjordalens Joker) Svein Midthjell
Bjørklunds C Jackson NO51016/10 (Hirvasvuopion Cepa – Jutevatnets Radar ) Einar Holmvik
Hirvuluopion Cepa FIN31312/07 (Björklunds K Cito – Inka Vom Leinetal) Stian Håberg

Kast på stikka.
Skiferklokke oppsatt for å aktivisere folk etter middag, et særdeles populært tiltak som bringer inn bra med kr i en slunken klubbkasse. Klokken ble i år vunnet av Lars Krogh.

Ski – vollyball.
I år var det barmark med vanndammer men til ingen hindring for Pointerfolket. En Aktivitet som inkluderer alle og knytter pointerfolket mer sammen. Her er det ” felles lagstraff” for å feile og jeg mistenker flere for å feile med vilje.
En høyt verdsatt aktivitet som virkelig inkluderer alle og får opp humøret etter en lang dag i fjellet.

Canin-Race
I samarbeid med hoved sponsor Royal Canin forsøkes et nytt tilbud. I år et løp for Pointer folket, en blanding av rebusløp, og skiskyting der ferdighetene settes på prøve. Her gikk det i straffe runder og annen “straff” for feile svar og bom. Svært lystbetont, uhøytidlig og med flotte premier. Vinneren kåres til ÅRETS CANIN. Vinner 2013 ble Anita Inderdal tett fulgt av datteren Klara som viste svært gode kunnskaper om Pointer og som viste glimrende treff sikkerhet..

Blomster til Finn  og TerjeBlomster til Finn Olav Larsen og Terje Nordheim for det arbeidet som legges ned i NPK Trøndelag med å aktivisere folket med møter, samlinger, utstilling og storsamlingen Julebord og Klubbmesterskap.

Sponsorer:
Uten den fantastiske støtten fra vår Hovedsponsor Royal Canin har nok ikke en slik samling vært mulig. I år har vi også fått med oss flere støttespillere i tillegg til Fjellsyn Resturant har følgende støttet oss..
Cubus Orkanger , Atna Micro Bryggeri, IT Koncept, Uniq, Romnes, Finn Larsen, Terje Nordheim, Valvoline, Elkjøp Orkdal, G-sport Orkanger, Jernia Oti Sentret Orkanger, Retura Orkanger, Kennel Bjørklund. Statskog. En stor takk til dere alle og dette er kjærkommen støtte som våre medlemmer setter meget stor pris på.

 

Bilder fra helga:vollyball2Myrteigens Birk og Marianneblandet partiBjornar EidemFlinke damerEinar med elitehund diplomFlinke dommere Einar og SveinHenry med elitehundjon jensen med Radar Jr og Titanketil aune med elitehundLiv Randi Eidem med ny Elitehundsnart klart for matchingresturantresturantresturantMyrteigens Sol og Per Ole vant AKstian Håberg med elitehundstraff vollyballFra det ene Blandet partiPause på KongeveienFra UK parti

Årets AK Hund 3 plass

Årets AK hund, 2 plass Einar Holmvik

Total
0
Shares

Siste kommentarer