Helgens premieringer

Birka

Distriktets medlemmer har vært i aksjon i helgen og oppnådd flotte og etterlengtede resultater.  Etter å ha fått mange flotte 2AK premier, ble det endelig Harry’s og Birkas store dag i strålende høstvær på Hamar. Vierkrullen’s Birka 26056/08 (Huldreveien’s H T Vidda /Høgdebrotets Pluto) fikk 1AK på Hed Opp sin lavlandsprøve på Hamar.  Eier Harry Flathagen.  Oppdretter: Trond Olsen.Birka

Unge Lely fikk i en alder av kun 2 1/2 år  sin første premie i voksenklassen på Hamar. Andre Stensumgård fikk en flott 2AK på NO43962/11 Østagløtten’s Lely (Derna / Jutevatnets Radar) Oppdretter Frode Stenerud.

John Ivar Grefsrud deltok med Birdie på Vestfold Fuglehundklubb sin prøve, også her ble det premie. Vakkerdalens Birdie 26692/07 Vakkerdalen’s Birdie fikk 3VK i kvalikken (Vakkerdalen’s Platina Scott/ Bjønroas Punto) Eier: John Ivar Grefsrud.  Oppdretter: TorfinnStenersen/Hanne Støver

Vi gratulerer eiere og oppdrettere.

Total
0
Shares

Siste kommentarer