1VK til Karacanis Eira

Karacanis Eira
Karacanis Eira

Harstad og Vesterålen FHK, Vesterålsprøven 12-13 oktober;

Karacanis Eira (Karacanis Munch – Karacanis Tatra) med eier og fører Bjørn-Harald Meidelsen lyktes fortreffelig i høstens siste VK-start. I blautmyran på Myre i Vesterålen gikk Eira meget braKaracanis Eira og var den eneste på sitt parti som tok vare på sin sjanse på fugl. Så endelig en pointers fra Nordland med 1VK Kval. Gratulerer så mye, Eira og Bjørn Harald!!
14 dager før Vesterålsprøven var det flere fra Bodø som deltok på NPKs prøve på Hjerkin 27-29 september. 2 av disse kom hjem med premier. Det var Lene Hansen med unghunden Gloføklias Isak (Black Luckys Ingo – Svarttjønnholets A Rikke) som fikk med seg hjem en fin 2UK. Den andre ekvipasjen med premie var Inger-Marie Sommerset med Hammerpoint AO Zicco (Eraaks Odin – Karacanis Alfa) som dro hjem med en velfortjent 2AK. Flott at det ble endelig ble premie på Zicco. Han var svært lovende som unghund, med flere 1UK, og ble kåret som beste unghund på høstprøven i Bruksvallarne i Sverige. Han er blitt stilt flere ganger i AK, har gått utmerket, faktisk funnet fugl på alle starter, men har ikke reist fugl, og har derfor gått ned av fjellet uten premie. Så gratulerer med premie, Zicco og Inger-Marie.

Hammerpoint AO ZiccoGloføklias Isak

Total
0
Shares