Høstprøven i Alta

Stilladalens Bjørk

Høstens senprøver i høyfellet er ikke de enkleste å være deltakere på med tanke på å oppnå premie, med ryper som har begynt å flokke seg, og dermed er sky og letter langt utenfor skuddhold. Dette fikk flere av Stilladalens Bjørkdeltakerne på Altaprøven sist helg erfare. Høstprøven i Alta er forresten ny av året. Mange prioriterer jakt på denne tiden, og det har nok gjort at påmeldingen av hunder ikke har vært av det store. To av pointerne fra vårt distrikt har mestret rypene og kommet ned fra fjellet med premier. Lørdag stilte eier og oppdretter Wiggo Ditlefsen med Skipsfjordhønas C Bolt i AK, og Bolt oppnådde en flott 3. AK. Søndag ble Stilladalens Bjørk som eies og ble ført av Ståle Hanssen ny VK-hund da hun mestret rypene og oppnådde 1. AK!
I Harstad har NKK arrangert utstilling, og to av våre hunder har kvalifisert seg for tittelen NUCH! Rypejægerens Sassicaia som eies av Ketil Sollid oppnådde NKK-certet og Heinådalens Ask som eies av Sølvi og Jon-Dagfinn Aspenes gikk seirende ut av gruppe 7 med Cert, CACIB, BIR og BIG. Dermed er det bare å vente på godkjenninga fra NKK på den gjeve tittelen.
Gratulerer til dere alle!

Total
0
Shares

Siste kommentarer