Utstillingen i Tromsø

Jimsrypas Lio Messi

Helga 15.-16. juni var det utstilling i Tromsø. Midt-Troms Fuglehundklubb sto som arrangør for utstillingen på lørdag, mens søndagen var forbeholdt NKK.

Jimsrypas Lio MessiJimsrypas KittyJimsrypas Loke med eier Per Olav Theodorsen ble vist fram på beste måte både lørdag og søndag. Lørdag ble Loke beste pointer med BIR og Cert. Søndag oppnådde han CK og ble 3BHK. Loke ble dermed ny Elitehund i NPK da han fra før har 1. AK på utstilling og kjent HD-status.

John Solstad viste søndag fram Jimsrypas Lio Messi for kennelklubben, og Messi ble 2BHK med Cert og Cacib.
Den tredje av Jimsrypas-hundene som gjorde det bra i helga, var oppdretter og eier Jim Theodorsens Kitty. Kitty ble søndag BIM og oppnådde også NKK-Certet. Hun står nå for tittelen NJCH NUCH, og jeg regner med at Jim allerede har sendt søknad til NKK om den gjeve tittelen.

Rypejægerens Giron med eier Marit Mortensen, Stenbitens Lycke med eier Geir Arne Johansen og Sollidalens A Storm med eier Linn Pedersen oppnådde alle Excellent. Sallirs Tj Cava og eier Gunnstein Bakland og Gloføklias Matti med eier Sigbjørn Wahlmann oppnådde begge Very good på søndag.

Gratulerer til alle de flotte pointerne med sine eiere!

Total
0
Shares

Siste kommentarer