Vintersamling Bittermarka

mars-trening 013 1024x683

mars-trening 013 1024x683Vellykka treningssamling i Bittermarka nok en gang
18 medlemmer og litt flere hunder deltok på årets treningssamling i Bittermarka nord for Trysil. Det var en lettere blanding av erfarne og uerfarne medlemmer som var med og møtte opp på Trysil camp fredag kveld. Det er tydelig at den rimelige prisen, at man kan velge om man vil gå på instruksjonsparti eller i mindre grupper og den hyggelige, sosiale og uformelle formen på denne samlinga treffer både nye og gamle medlemmer og gjør dette til en samling som bør gjentas år etter år.

Nok en gang stilte Dag Rickard Øvergård opp som kjentmann og instruktør og gav råd og vink til deltakerne på instruksjonespartiet.

Været var ikke helt som bestilt. Snøvær og sur vind gjorde at både hunder og førere ble kalde og slitne utover lørdagen. Instruktør Dag Rickard gleda seg imidlertid over unghundene mars-trening 071 1024x683han fikk se. ” Alle viser jaktlyst og er på jobb. Dette lover godt for pointeren. Her er mye tæl og trøkk. Det jeg ser tyder på at noe er på gang hos pointeren”, var noen av lovordene han kom med i løpet av dagen. Og Dag Rickard har sett en del pointere opp igjennom åra.
Fuglesituasjoner ble det, både på instruksjonspartiet og for de som trente i mindre grupper, tross vanskelige værforhold og en del “skjær fugl”.

Lørdag kveld vartet Ivan Bunes som vanlig opp med velsmakende gryterett og hjemmebakt eplekake. Hundepraten og diskusjonen gikk til langt på natt.

Søndag formiddag trente vi i mindre grupper eller aleine før vi satte kursen hjemover.

mars-trening 045 1024x683Takk til Ivan Bunes som organiserte det hele og sto for mat og servering, og takk til Dag Rickard og Anne Kristin Øvergård som nok en gang stilte opp og viste vei i Bittermarka.

mars-trening 084 1024x683mars-trening 072 1024x683Gjermund Aas, deltaker

Total
0
Shares

Siste kommentarer