Tromsøprøven 2013

TromsøprøvenVKpremierte 2013

TromsøprøvenVKpremierte 2013Tromsøprøven i regi av Tromsø Fuglehundklubb eravsluttet for et par timer siden, og mange av våre pointere hadde tatt seg til VK-finalen i denne 3-dagers konkurransen. Mandag var kun finalepartiet i VK ute. Ingen kvalitetspartier var satt opp til denne dagen. Dagen i dag endte med to premieringer i finalen, hvorav den ene til Tig som eies av Ole Ivar Frømyr, men som ble ført av Terje Steinsund i helga. Tig ble også premiert i semifinalen med 2. VK. Det er totalt 17 premieringer til pointerne disse tre dagene. Alle resultatene er lagt i databasen her på pointersiden. To nye unghunder i vårt distrikt kvalifiserte seg lørdag til Arctic Cup da de oppnådde 1. UK. Barentsvidda’s C Nansen e/f Geir B. Larssen og Skipsfjordhønas C Bolt som eies av Wiggo Ditlefsen med som ble før av sønnen Petter. Dette var Petters debut som hundefører, og det klarte han med glans! Bolt hadde fuglearbeid på ei orrhøne. Da han reiste fuglen, fløy den i et tre og brakk nakken. Bolt apporterte den spontant, og fikk for sine prestasjoner både 1. UK, apportbeviset og også Råtassprisen som hvert år settes opp av TFK til en av de unge hundene. I tillegg hentet igjen søstrene Ørntuas H Mille og Flicka hver sin 1. UK søndag. Det var 1. UK nr fem for Mille og nr 4 for Flicka. Mille som denne helga ble ført av mor Lise hentet også hjem 2. UK lørdag. En særdeles godt fornøyd pointereier var Nils Ludvigsen da han lørdag oppnådde 2. AK på Biru Av Norehund; Birus aller første AK-premie! Moro at Pimen’s Aron med e/f Terje Steinsund endte lørdagen med 1. VK m/Ck i det ene VK-partiet, og Dansk Dynasty Elka med e/f Geir Roger Hagenes avsluttet dagen med 1. VK i sitt parti. Ole Ingebrigtsen fikk begge hundene sine premiert i VK. Pellarskogens Kon med 2. VK lørdag, og Pointnics E I Point med 1. VK i semifinalen. Ørntuas C Aiko tok seg til semifinalen på søk, og oppnådde her 2. VK. Aiko er dermed tatt ut som en av deltakerne i NM-lag vinter på Andøya kommende helg. Den andre av våre hunder som er tatt ut i lagkonkurransen, er Joker med e/f Ronny Hartviksen. Joker fikk 3. VK i kvalifiseringen på lørdag. De øvrige resultatene finner dere på hjemmesiden til TFK.

Stor gratulasjon til dere alle for flotte prestasjoner, og lykke til i NM-lag til Stian, Ronny og også til Ohlsmyrens P Respect  som eies av Hans Simensen, men som vil bli ført av Robert Gill i lagkonkurransen.  Vi krysser fingrene for dere andre som skal til Andøya, enten dere stiller i kvalitetspartier eller på NM-vinter til helga!

Total
0
Shares

Siste kommentarer