Sør-Norsk Unghundmesterskap 2013

Vinterfjell

VinterfjellHøystatusløpet Sør-Norsk Unghundmesterskap (SNUM) har vært arrangert i 10 år som samarbeid mellom VFK og Agder Fuglehundklubb. Vestlandets Fuglehundklub ble stiftet i 1926 og er den klubben som arrangerer flest fuglehundprøver i Norge. Vi har arrangert vinterprøve på Filefjell i 22 år. I 2011 fikk vi for første gang anledning til å arrangere SNUM i forbindelse med Filefjellsprøven. De to årene har vært en suksess med svært mange premier. VFK har fått ansvaret for dette arrangementet til og med 2016. SNUM arrangeres i år fredag 15. og finale lørdag 16. Mars 2013.

Vi har i de senere årene fått flere nye terreng på Filefjell, noe som gjør oss i stand til å avvikle Cacit-prøve og Sør-Norsk UM parallelt. Samtidig vet vi at fuglebestanden i disse terrengene har vært stabil og god over flere år. Dette bør i seg selv være fristende for enhver prøveentusiast.  

Krav til 1UK for å starte og alder under 24 mnd. prøvens første dag. Oppnår du 1UK helgen før Sør-Norsk UM arrangeres så er det ingen hindring, da det er påmeldingsfrist senest 11. mars.

Det er derfor en glede å kunne ønske In an exclusive interview airing Thursday on TODAY, kidnapping survivor Hannah Anderson describes the moment she learned that James Lee DiMaggio, a family friend, had a sinister plan for her — including a game of Russian roulette . velkommen til et flott arrangement i 2013 med forhåpentligvis mange representanter for fuglehundsporten samlet på Filefjell. Prøvens hovedkvarter blir i år Tyinkrysset Fjellstue Et nyoppusset hotell med kort avstand til de fleste terrengene

Vi inviterer til jegermiddag lørdag klokken 20.00, etterfulgt av premieutdeling og dans m/bar ut i de små timer. De som ikke bor på hovedkvarteret må melde seg på til middagen innen fredag morgen. Spørsmål vedrørende prøven kan rettes til:

Prøveleder: Marianne Sagstad
E-post: 
marianne.sagstad1@bkkfiber.no
Tlf.: 99579489
Påmeldingsinfo: Giro 
9522.05.80807 Før på regnr. og når hunden oppnådde 1UK samt fører, om annen person enn registrert eier.
Høystatusløp UK kr 450,-

Total
0
Shares

Siste kommentarer