Profilerings utstyr

Astor på aketur

Astor på aketurNytt presentasjons materiell for NPK Trøndelag

Vi har i det siste året jobbet med noen nye prosjekter og et av våre prosjekter i tillegg til alle våre aktiviteter er Nytt presentasjons materiell for NPK Trøndelag.

Det er under utarbeiding plansjer ( rollups) med tekst og bilder av våre Pointereog hva vi driver med som klubb.
Det er lagt vekt på allsidigheten til våre hunder og ikke minst hvordan vi skal komme i kontakt med nye Pointer folk. Dette er noe som har vært et savn for oss da vi føler det har vært et behov for å profilere oss litt mer på utstillinger og messer. Vi har jo som regel vært på de her utstillingene tidligere også men nå er det hele i litt mer proff utførelse. Med flotte flagg med bilde av Pointer og logo til NPK vil vår stand bli godt synlig for folk og ikke minst når folk besøker vår stand så vil litt tekst presentere NPK som klubb og Pointeren som rase.
I tillegg ble det tidlig på året laget et nytt skilt til Norsk Pointerklubb og med dette føler vi at vi er kommet et godt stykke på vei med våre planer for å markedsføre NPK lokalt.

Det har gjennom siste år vært mulig å sende inn bilder vi kunne bruke til dette og det har ikke vært så veldig stor respons på det men noen har vært behjelpelig med dette og vi legger ut noen av bildene som er med i dette materiellet.

Gled deg til neste gang du er på en utstilling eller messe der vi har stand, da kan du ikke unngå å legge merke til vår nye Pointer stand.

Barn og hundEven og Astor inneBjønnålias FigaroGodt miljoGutta pa turMyrteigens BellaPointer samlingNytt skilt NPKTornado av RabbelugnTricoValper

Total
0
Shares

Siste kommentarer