Eierskifte

pointer Sol kompr

pointer Sol komprPointer Sol NO30997/10 (Østagløtten’s Obelix – Venefica’s Giga) kronet høstens arbeid med 2.AK på Mjøsprøven II sist helg. Hun har skiftet bopel fra mer kystnære strøk til trivelige Hedemarken. Nyeieren Åge Willy Norstedt har i løpet av 3 måneder gitt henne en mening med livet, finne ulike varianter av skogshøns. Ekvipasjen gikk opp til eksamen under Mjøsprøven. En må vel si at Sol besto denne med glans. Hun fant sin fugl, men denne lettet av seg selv. Fuglearbeidet ble altså uten reis. Åge Willy hadde ikke rukket å lære Sol apport på den korte tiden han har hatt henne. Han ba derfor dommeren om at avprøvingen skulle avsluttes. Han kunne deretter gå hjem og fryde seg over å ha en meget god jakthund. Vi gratulerer så mye og regner med at dette ikke er det siste vi hører fra Sol og Åge Willy Norstedt.

Total
0
Shares

Siste kommentarer