Trening i Kvelde

Chriwalls Fred

Referat fra lavlandstrening i Kvelde 19.09.2012:Chriwalls Fred
8 hunder og deres førere/eiere møtte opp til lavlandstrening i regi av Vestfold Fuglehundklubb og Thore Langerud. Og i strålende sol og knallblå himmel la vi i vei ut på jordene. Det sto fortsatt igjen en del korn og grønnsaker, så vi kunne ikke bevege oss helt fritt på Kvelde. Treningen ble nesten som en jaktprøve med slipp 2 og 2 hunder. Vi startet nede i dressurområdet, men når alle hundene hadde hatt ett slipp hver her satte vi kursen ut på jordene. Thore Langerud loset oss inn mellom åkrene og frem til fasanene. Og fasaner fant vi. Alle hundene hadde i løpet av dagen sjanser på fugl en eller flere ganger.
Etter omkring 3 timer ute på jordene fikk de som ville avslutte dagen med kontrollerte situasjoner i line.
Tusen takk til Thore Langerud og Vestfold Fuglehundklubb som fikk ordnet trening for oss til tross for at avlingene ikke var høstet enda.
Pål Gisle

Takk til Pål Gisle, som har tatt seg av lavlandstreningen i Kvelde. Pål har også hatt ansvarte for Fellesutstillingen for NPK OA. Han har nå etter eget ønske, valgt å trekke seg ut av styringsgruppa og vi ønsker å rette en stor takk for den flott innsatsen han har gjort for OA. Ny etterfølger for Pål er Inger Johanne Bergseng som vi ønsker velkomme inn i styringsgruppa. Hun vil overta ansvarte for Fellesutstillingen.

Total
0
Shares

Siste kommentarer