De siste prøveresultater i OA

Chriwalls Evita

Det har kommet inn mange flotte jaktprøve resultater så langt i høst: I UK har eier og oppdretter Camilla Larsen og Svein Stueland gjort det kjempe bra og fått 1.UK på A-Fri Av Vestre Homble og 2 x 2.UK og 1.UK på A-Gønn Chriwalls EvitaAv Vestre Homble. De solgte også en valp fra samme kullet til Helge Berg, som var på sin første jaktprøve i Ljørdalen i høst og fikk en sterk 2.UK, imponerende!! Cashpoints Miss-Lykka til eier og oppdretter Eva Bente Lindset fikk 1.UK på sin første prøvestart, meget godt jobbet, og Østagløttens Barras til Stein Ole Hagen fikk en flott 2.UK på sin prøvestart i høst. I AK Bittermarkas C S Iris til Ragnar Jensen fått 2.AK. Årets unghund Daxoronjas Basso har blitt to år og gått over i voksen klassen, og fortsetter å imponere. Han har fått 3.AK 2x 2.AK og 1.AK og er nå allerede over i vinnerklassen, meget sterkt!! Frierfjordens Clint til Ole-Martin Nilsen har fått en flott 2.AK på lavlandsprøven i Tjølling. Lykkekjerets Ruske Zara til Aud-Lise Skillebekk, har fått 2 x 2.AK og er nok snart å se i vinnerklassen. Rypevingens Cito til eier og oppdretter Trond Leif Nyborg har igjen vist hvilken viltfinner han er, og har fått 2. og 3.AK i høst. Røyskattlias Izzie til Aud Karin Brekke fikk en flott 3.AK på Bittermarka. Roy Jensen eier også mor til Basso, og hun har fått 3.AK i høst. I skogen har Svein Bråten slått til med Skansåsens Sussi og fått 1.AK på Buhol. I VK har flere hunder vært og konkurrert og vi har mange gode hunder. Tidligere nevnt Black Luckys Ingo til Knut Gunnar Sørli ble NJch da han fikk premie alle dager på NPK sin prøve på Kongsvold med 2.VK m res Cacit finale, 2.VK semi og 1.VK kval. En annen meget sterk hund er Jutevatnets Makker til Christian Narmo. Denne gode søker og viltfinner fikk 1.VK på NPK sin prøve på Kongsvold, og startet lavlandssesongen fantastisk bra med 4.VK kavl og 4.VK finale på Tjølling. Andre som er i støtet er Camilla Larsen og Svein Stueland, som har gjort Bittermarka til sin lykke prøve, hvor de “henter” premier hvert år, og fikk i år 2.VK på Vindfeldts G-Oda der. Oda vant også Fåvangprøven i høst og fikk da 1.VK Makkerfinale.Christer Wallerby sine hunder har også vist at formen er inne i år og Chriwalls Diva startet lavlandssesongen med 1.VK, mens Chriwalls Evita som Christer eier sammen med Stein Ole Hagen fikk 2.VK på Ljørdalen, meget godt jobbet!!
Vi i OA er stolte over å ha så mange pene og flinke hunder i vårt distrikt og gratulerer alle hunder og eiere med fantastiske resultater!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer