Høsten så langt – Vestlandet Sør

Etter at tre helger med høstprøver er unnagjort, kan vi melde om følgende resultater på hunder i vårt distrikt:

Barentsvidda’s B Dolly og Arild Skeivik har fortsatt der de slapp i vinter og har så langt plukket med seg 1.VK på Hovdenprøven 17.08.12. De har i tillegg deltatt på NM-lag på Kongsvoll.
Arild har også en god hund i Solasteggens Mina, med 1.VK kvalik. under NM på Kongsvoll bør vel sies å være meget bra. Gratulerer til Arild og frue med flotte resultater!

Jan Sigve Sørhus er også i farten, og følger opp resultatene fra i vinter med 1.AK på Pluto på RFK’s prøve i Sirdal 24.08.12. Meget bra, lykke til i VK!
Jan Sigve stilte på samme prøve til start med Phantoms Thunderstorm, det resulterte i en fin 2.UK. Gratulerer med fine resulaterer!

Eivind Endresen har også vært på langtur, og stilte Solasteggens Viper i AK på Kongsvoll 2.september. Dette resulterte i en fin 2.AK, gratulerer!

I skrivende stund nærmer det seg jakt, og med relativt dystre takseringstall for sesongen 2012 i mente, kan det være greit å tenke over at jakt med pointer ikke bare handler om å fylle sekken, like viktig er de fine turene og de stilfulle standene…god tur og skitt jakt!

Vestlandet Sør
Kjetil Olsen

Total
0
Shares

Siste kommentarer