En stor fuglehundvenn er gått bort!

Svein

SveinSvein Erik Myhre døde brått og uventet fra oss i denne uken, han ble bare 66 år.

Svein Erik Myhre var en mann svært mange i Fuglehund Norge har møtt, eller snakket med. Svein fulgte med og deltok der det var mulig. Maken til positiv ja-mann skal du lete lenge etter. Kunne han hjelpe til, gi gode råd eller på annen måte bidra så gjorde han det. En JA-mann uten sidestykke.
Svein har hatt hund siden tidlig på 70 tallet, og de fleste av dem har vært strihåret Vorstehere. Svein var mer enn vanlig interessert i fuglehunder. Han var på de aller fleste møter og aktiviteter som ble arrangert av Vorstehkubben i Oslo og Akershus, Pointerklubben Oslo og Akershus, samt at han var medlem og møtte på møtene og aktiviteter til Solemskogens jeger og fiskeforening. Det var ikke mye om jakt og fuglehunddressur som Svein ikke kjente til.
Svein var en god venn, han var et perfekt teammedlem. Han var der når du trengte ham, alltid villig til å yte hjelp og komme med gode råd. Han var så nødvendig for så mange. Vi er mange som kommer til å savne deg sårt, ditt gode humør og din fantastiske optimisme – vi savner deg Svein, det gjør vondt at du forsvant så brått.
Våre tanker og kondolanser går til Sveins datter og sønn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn. Svein etterlater et stort hull. Han vil bli dypt savnet.
Alltid blid, alltid klar til å gi gode råd – du var helt enestående Svein Erik Myhre.
Du verden hvor vi vil savne deg Svein.
Fred over ditt minne!
Fra Elisabeth Flaata og Gunnar Gundersen

Vi i NPK OA vil få takke deg Svein for alle gode samtaler og din tilstedeværelse på mange av våre aktiviteter. En ekte og hjertevarm person, som vil bli husket for sin store lidenskap, fuglehunder.
Vi lyser fred over ditt minne!

For OA – Unni Bakke

Total
0
Shares