Gullmerket tildelt Aslak Digernes

AslakOgEna

AslakOgEnaPå Norsk Pointerklubs ordinære representantskapsmøte 2012 ble Aslak Digernes tildelt klubbens Gullmerke for sitt mangeårige virke på ulike plan i og for klubben.

Aslak Digernes er kjent som en ruvende pointermann blant pointerfolk i Norge.

Historikken over tillitsverv i NPK er lang. Han ble medlem i NPK i 1980. Anbefalt av NPK v/Fredrik Drabløs til å bli dommer,
og utdannet på Kongsvold i 1983. Aslak var den første DR for Vestlandet Nord. Han var leder for NPKs valgkomite i
perioden 1991 – 1992. Styremedlem 1994 – 1995 i Johan B. Steens periode som formann. Styremedlem fra 2008 under
styreleder Harald Jan Edvinsen, og styreleder for NPK 2009 – 2011. Leder av klubbens valgkomite i 2011.

Aslak har gjennom mange år bidratt for å fremme pointerens omdømme på en positiv måte, både gjennom eget oppdrett
og ved sine gode resultater. Den største bragden var da han med sin pointer Juvel-En A av Vor-Point ble Norgesmester
Høyfjell høsten 2011, oppnådd på NPKs hovedprøve på Kongsvold.

Vi er mange som gratulerer ham hjerteligst med denne velfortjente utmerkelse!

Aslak har i denne anledningen bedt meg viderebringe hans takk:

GULLMERKEMANN !

Sist søndag fikk jeg overraskende melding om at styret i NPK har tildelt meg Gullmerket. Dette anser jeg som en stor ære og vil herved takke styret for denne hedersbevisningen. Begrunnelse for tildelingen har jeg ikke fått så jeg får tenke meg at det har sammenheng med at jeg har vært aktiv som medlem av klubben i mange settinger som år har gått – slik mange andre også har. Jeg vil derfor sende en takk tilbake til klubben som sådan som har gitt meg mange og uforglemmelige opplevelser på prøver, utstillinger og samlinger og gjort min hobby til en meningsfull opplevelse.

Til vi møtes neste gang – en fin sommer til alle!

Vennlig hilsen

Aslak Digernes

Total
0
Shares

Siste kommentarer