Andøya = NM-vinter

Nm-finalister 2012

Hva er vinterprøvene uten NM-vinter på Andøya! Også denne gang har øya vist seg fra sin beste side, med strålendeNm-finalister 2012 vær og for det meste godt med fugl. Totalt tre pointere tok seg til finalen søndag, og alle tre var fra NNN. Både Jimsrypas Tess Antonett med eier Svein Anton Andresen og Ørntuas Rypa med eier Rune Hoholm klarte å oppnå 3. VK i semifinalen, og var dermed klare for finalen. Joker med eier Ronny Hartviksen tok seg videre begge dagene på søk. Stor bragd bare det av alle tre!

Dessverre lyktes ikke våre pointere med å bli premiert i finalen. Pointerne fra NNN som oppnådde premie i kvalifiseringen, var Vakkerdalens Vilja e/f Tone Kanestrøm 1. VK, Pellarskogens Kon e/f Ole Ingebrigtsen 3. Nm-vinter 2012 VK, Heinådalens Ask e/f Jon Dagfinn Aspenes 5. VK og Ronja e/f Øystein Pedersen 2. VK. De øvrige premierte denne helga var Ham-Nutens Tira e/f Torfinn Hammari som nylig har oppnådd 1. AK, men som pga lang venteliste ikke kom med i NM. Torfinn stilte henne både lørdag og søndag i AK, og denne gode hunden ble premiert begge dagene med 2. og 1. AK. Da Øystein Pedersen ikke kom til finalen i NM med Ronja, hentet han fram den andre gode pointeren sin Sollidalens Kaia på søndag. Kaia avsluttet dagen med 1. AK.

Gratulerer til alle med strålende innsats!

Total
0
Shares