Klubbmesterskap 2012 Vestlandet Nord

Slitne deltagere etter endt dyst

Slitne deltagere etter endt dystDet formelle uformelle mesterskapet ble avholdt på Ørskog-fjellet lørdag 18. februar med åtte deltagende medlemmer som hadde med seg hele fjorten hunder fordelt på unghund- og voksenklasse.

Dommer var Aslak Digernes, som stilte på kort varsel og ledet konkurransen på et sikkert og informativt vis. En stor takk til ham for det!

Været var dårlig hele dagen med et nesten konstant snøfall, og med et tungt føre for hunder og førere.

Utover dagen ble det på tross av vær og føre noen tellende fuglearbeider slik at det kunne kåres vinnere i begge klasser.

I unghundklassen vant Jutevatnets Hijack (Pimens Arrow – NJCH Jutevatnets Pernille) e/f. Jan Rune Dahl med et flott fuglearbeid.

I voksenklassen ble Jutevatnets Aiko (Rail av Vor-Point – Setpoints Prima) e. Christin Terøy/Ståle Lingaas f. Ståle Lingaas vinner med to pene fuglearbeider.
Vinnere og dommer gjorde seg derfor fortjente til premier fra Ålesund Dyreklinikk.

En stor takk til alle som stilte på tross av det dårlige været. Deltagelsen viste at pointeren har en meget sterk stilling på Nord-Vestlandet. Til neste år håper vi å se deltagere fra de sydligste og nordligste delene av distriktet også, selv om været på denne tiden av året er vanskelig å forutse og avstandene er store.

Til neste år vil vi lodde stemningen når det gjelder å bruke en hel helg med ren trening en dag og mesterskap den neste. Som de fleste vet så har vi i distriktet flere medlemmer med sterke resultater og høy kompetanse som de gjerne vil dele med andre.

Med rimelig overnatting og sosiale aktiviteter kan dette være en grei oppkjøring til prøvesesongen og rettferdiggjøre litt lengre reiser for enkelte.

Total
0
Shares

Siste kommentarer