Foreløbig aktivites plan Trøndelag

granasen071105

granasen071105Hei alle sammen.

Nå har den nye styringsgruppa i Trøndelag hatt sitt første møte.Dette er en lystig og kreativ gjeng som hadde masse planer og idee`r og noen settes umiddelbart ut i livet. Det første møtet med hverandre var hyggelig og vi finner fort en lystig tone og det tar ikke lange stunden før ideene popper opp.

Det er mange nye tiltak som vi har startet å jobbe med.For å profilere oss har Finn startet med utarbeidelse av skilt som vi kan bruke på utstillinger ol og vi har alle fått noen nye oppgaver med å innhente priser og bestille plass og ordne med terreng ,skytebaner og overnatting. Vi ønsker litt ekstra fokus på Pointer og skal forsøke å profilere oss som klubb litt mere aktivt i Trøndelag utover sommeren. Har du fine bilder vi kan bruke ønsker vi gjerne de tilsendt i høyoppløsning slik at de kan forstørres, gjerne bilder som viser Pointerens alsidighet, som familie hund, jakthund, apportør, hundekjøring osv

Det første vi drar igang med er en Nybegynner samling på Dovrefjell 4-5 Februar.

Dette blir en samling for dere som føler behov for å vite mere rundt dette med å føre hund i fjellet og det å føre hund på prøver. Vi får tak i erfarne folk som kan være behjelpelig med tips under den praktiske delen med 2 dager i fjellet og det kommer noen som kan prate litt om dette temaet om lørdagskvelden.Vi legger opp til felles middag og frokost til en rimelig penge. En “bli kjent” samling med vekt på det sosiale.

Det jobbes med priser og treningskort men meld din interesse til terje@myrteigen.com så snart som mulig. Er interessen stor nok så ordner vi samling

 

I tillegg legges det planer for følgende aktiviteter.

Jentesamling – En sosial samling for de dyktige piker som har Pointer og som vil bli kjent med flere jenter med samme interesse. Det jobbes med tid og sted og hvordan programmet for en slik helg skal gjennomføres. Programmet for en slik samling er avhengig av interessen og det jobbes med planene rundt dette,send meld til Heidi om dette er noe for deg.

Treningsdag – på Stokkmarka Fuglehund senter. Vi gjentar suksee`n fra i fjor med en egen Pointer dag og allerede er det 5 stk som er påmeldt. Tidspunkt kommer. meld din interesse til Terje.

Skytebane – Egene kvelder på skytebane i sommer, Det vil bli utrykt for lerduer både i Orkanger og Trondheim. Her kan du ta turen med eller uten gevær da det vil være sosialt med hundeprat og kaffe.

Treningskvelder – Hos Nina kjeldsberg skal vi ha noen kvelder med trening på duer, dato kommer

Medlemsmøter– Også i år forsøker vi å få til noen medlemsmøter med foredragsholdere og dette jobbes det med. Dette vil bli annonsert på pointer.no- Trøndelag. har du forslag til Tema/ foredragsholder tips oss.

Trenings samling i Ogndalen – Suksee`n som Terje og gutta nå har greid å lage som en tradisjon håper vi lar seg gjennomføres igjen. Innbydelse kommer når det nermer seg.

Årets avslutning– Vi lager en storslått julebord avslutning i slutten av November med sosiale leker, premie utdelinger, kåring av årets hunder med mulighet for å trene hund i fjellet og klubbmester skap. Det jobbes med sted og det er forespurt på Momyrstua- Åfjord. Denne helga skal også Konsept-prisen utdeles, en sponsorgave på kr. 6000 som skaI utdeles til en person i Trøndelag som gjør seg bemerket på en positiv måte, Kort sagt et medlem som bør påskjønnes. Innbydelse kommer på pointer.no.

I tillegg vil vi være på enkelte utstillinger utover sommeren og forsøke å profilere Pointeren i Trøndelag på en positiv og alsidig måte. Har du lyst til å hjelpe oss så blir vi kjempe glade og meld din interesse til en av oss.

* Planene er ikke fastsatt 100 % kan forandres utover sommeren

Med Pointer hilsen fra den kreative og lystige styringsgruppa i Trøndelag.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer