Når’n bare får tid

Eidelias_Troll

Eidelias_TrollPointerfolket i Hedmark og Oppland har mange jern i ilden. Det er hus som skal bygges, ski som skal smøres og fotballspillere som skal fraktes på en skikkelig måte til og fra ulike fotballbaner. I tillegg har de meget gode hunder som trår til bare de blir sluppet. Joakim Løkken har det svært travelt med husbygging. Nå er vel det meste unnagjort der slik at han kunne starte på Kjær i helga. Hunden hans, Eidemlias Troll 11550/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto –  NJCh Eidemlias D-Lille My), oppdretter Liv og Bjørnar Eidem fikk 1.AK på lørdag 20.08 med 5 – fem fuglearbeid!! Jeg har sett denne hunden flere ganger og tror denne “skal bli vond å skubbe seg på” både når det gjelder søk og fuglebehandling.

Trond Helseth har aktive jenter som hevder seg meget godt både i skiløypa og på fotballbanen. Hunden hans, Vakkerdalen’s Kasper 04427/04 (Red Taps Luis Figo – Int NSUCh NJCh Vakkerdalen’s Platina Scott), oppdretter Hanne støver og Torfinn Stenersen startes derfor ikke ofte. Den deltar på Kjærprøven og kanskje en og annen vinterprøve. Ikke mindre får Kasper premier jevnt og trutt. 1.AK på Kjær i fjor og 4.VK  nå på lørdag 20.08 samme sted.

Per Anders Westgaard og Maths Austeng  har også hatt mye å gjøre. De fikk oppdretter Trond Olsen til å ta en kikk på Vierkrullens Vito 26055/08 (NJCh Høgdebrotets Pluto – NSUCh Huldreveien’s HT Vidda) før Trond tok han med seg  til Fåvang i helga . Vito kunne sine saker meget godt. Han hadde et utmerket søk og med 4 -fire-fuglearbeid, hvorav 2 med reis ble det 1.AK  søndag 21.08. Trond  hadde også med seg sin egen Cashpoints PV Kalle-Kanon NO46724/10 (NJCh Høgdebrotets Pluto – Bittermarkas CS Vaschera), oppdretter Eva Bente Lindseth. Kalle svarte til navnet sitt og klarte 1.UK på sin første prøvestart lørdag 20.08.Derbybilletten var i boks og jubelen sto i taket på Ottestad. Kalle var også eneste unghund som ble premiert. Litt av en prestasjon! Det skal bli virkelig gøy å følge disse ekvipasjene.  Gratulerer alle sammen og lykke til videre utover høsten  

Total
0
Shares

Siste kommentarer