Fellesutstillinga Midt-Norge 30. juli

balder_fellesutstillinga
Hans og Skoglykkas Balder

balder_fellesutstillingaÅrets fellesutstilling i Midt-Norge ble holdt ved Best Western Stav Hotel like nord for Trondheim lørdag 30. juli.  45 voksne hunder og 6 valper ble bedømt av Bjørn Stang.  Dessverre var deltakelsen blant pointer liten – bare 2 hunder stilte i ringen.  Men til gjengjeld ble den ene av disse pointerne både BIS og peneste jaktpremierte hund.  Hundens navn er Skoglykkas Balder (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia) som så vidt er fylt 2 år.  Balder oppnådde følgende premiegrader:  Excellent-1konk-CK-Cert-1BHK-BIR.  Det må også nevnes at Balder er en meget godt jaktpremiert hund så langt i karrieren.

Eier Hans Korsgaten gratuleres!

Øvrige resultater fra utstillinga følger her.

Total
0
Shares

Siste kommentarer