Sommeraktiviteter i Trøndelag

apport3

apport3Kontaktperson Terje Bjugan er godt i gang med forberedelsene til sommeraktivitetene i Nord-Trøndelag.  Onsdag 27. april starter apport-/dressurkurs på Støa ved Steinkjer.  Påmelding til Terje på mail eller mob. 41557163.

Samlinga i Heia dressurområde blir helga 15.-17. juli.  Det blir en forandring fra i fjor, da den uhøytidelige utstillinga blir holdt på søndag i stedet for lørdag – dommer Irene Krogstad.  Ellers telt, bobiler og campingvogner som i fjor. Mer info om samlinga kommer senere.

Dressurkvelder m/dueprovokasjon i juni – datoer avtales med Nina Kjelsberg i løpet av mai – mer info kommer senere.

Felles-utstillinga Midt-Norge blir i år flyttet fra november til 30. juli, og holdes ved Best Western Stav Hotel litt nord for Trondheim.  Fullstendig annonse kommer i neste nummer av Fuglehunden og blir lagt ut på hjemmesiden, så følg med.

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer