Siste nytt O/A

Det er unghundene som topper premielisten på Østlandet. Knut Gunnar Sørli sine unge gutter slo til igjen på Sør-Norsk Unghund Mesterskap, og Black Luckys Floyd fikk 6.pl finale mens Black Luckys Ingo fikk 1.UK i kval SNUM på Filefjell 18. og 19. mars.Vi har også fått tre nye lovende unghunder som alle har fått 1.UK i vinter. Detter er Jutevatnets Makker til Christian Narmo, Vestfjorddalens Kaya til Morten Brendengen og Renleåsens Kjell Kjekken til Unni Bakke. I tillegg har Tiurskogens Frøken Lola til Nicholai Rømer fått 2.UK og Ella Av Vor-Point til Stein Chr Hexeberg fått 3.UK. Vi har også fått en ny VK hund i distriktet, dette er Brennmoens Jawa til Linda Andreassen, som fikk 1. AK på Hovden II prøven. Tiurskogens Foxy Lady til Ann-Karin Lindberg og Gjermund Aas startet i VK på Femund 26. mars og fikk en flott 3.VK. Vi gratulerer alle med flotte resultater!!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer