Siste nytt fra Trøndelag

doll2
Myrteigens Uniqa Doll

doll2Den midtre delen av landet var preget av tildels tunge snøforhold i fjellet i helga p.g.a. mildværet som satte inn, men tross dette greide flere pointere å skaffe seg flotte premier.  Distriktet fikk en ny VK-hund i Myrteigens Uniqa Doll (Black Luckys Rapp-Ella F), eier Terje Nordheim som stilte i Folldal.  Hun hadde 4 fuglearbeid, som kvalifiserte til en solid 1AK.  Gratulerer!

To unghunder gjorde det også meget bra – Fjellrypas Lf Røa (Vas-Ravens Felix-Fjellrypas slots Lilo), eier Wenche Kolstad/John A. Grande stiller i Arctic Cup i midten av april og tok like godt med seg 2UK på turen oppover. Den fikk hun på Andøya i helga.  Sala Palmer (Jutevatnets Radar-Kira), eier Einar Lervik fikk nok en premie i helga – denne gangen 3UK på Hemneprøven.

Noen hunder dro til Sverige og stilte i Svensk Mesterskap.  Her oppnådde Borgeflons Cj Pia (Bjørklunds K Cito-Borgeflons J-Fia Cs), eier Trygve Kolstad 3VK m/cert i semifinalen, mens Bjørklunds K Cito (Kjakan-Bjørklunds C Clinta), eier Einar Holmvik  fikk 5VK kval.

Gratulerer alle med flotte prestasjoner!

Total
0
Shares

Siste kommentarer