Siste nytt fra Trøndelag

pia2
Borgeflons Cj Pia

Vipia2nterens første jaktprøvepremie i distirktet ble oppnådd på Lifjellet forrige helg av den 1-årige sorte pointeren Forfjorddalens Jacko (Forfjorddalens Gard-Leirungens Ats Kolsi), eier Ingrid M. Gifstad fra Namdalseid.  Valøren ble 1UK –  en sterk prestasjon av ekvipasjen!

Sist helga oppnådde kullsøsknene Borgeflons Cj Pia (Bjørklunds K Cito-Borgeflons J-Fia Cs), eier Trygve Kolstad og Borgeflons Cj Pelle, eier Johnny Ekseth også sterke resultater på Verdalsprøven.  Pia fikk 1VK m/CK og Pelle 1AK.

Kullsøsknene Skoglykkas Aik (Skoglykkas Arjo-Skoglykkas Gaia), eier Eivind Grønli og Skoglykkas Balder, eier Hans Korsgaten tok også hver sin 2 UK på Verdalsprøven.

To trønderpointere ble også premierte på Smøla i helga.  Det var Sala Palmer (Jutevatnets Radar-Kira) til Einar Lervik som fikk 2UK og Bjønnålias Figaro (Balder-Vaulhaugens Miss Mouche), eier Per Ole Bjørndal som fikk 2AK.

Gratulasjoner til alle!

Husk ellers felles medlemsmøte i Suhm-huset, Trondheim 16. mars kl 19.30.  Foredragsholder er den kjente Anders Landin fra Sverige.

Total
0
Shares

Siste kommentarer