SPK Guldpokal

IMG_1489
Øystein Dahl stilte på SPK sin hovedprøve helgen 10.-12. september med BorgefonsIMG_1489 Raffzeth og gjorde det fantastisk bra, de ble nr 2 kun slått av sin kullsøster Ripa. Prøven er et tradisjonelltrikt unghundløp fra 1927 for pointere, hvor de to beste hundene fra kvalifiseringen blir plukket ut til finalen. I finalen får de en times sammenhengende slipptid der det konkureres om Guldpokalen, en meget verdifull pokal som vinneren får en kopi av. Øystein og Raffzeth slo alle sine konkurrenter i kvalifiseringen. I finalen var det duket for søsken duell mellom Raffzeth og Ripa.Begge gikk meget godt men den ene sjangsen de hadde på fugl utnyttet Ripa som til slutt vant, Raffzeth fikk en flott 2. plass i sitt første unghundløp, meget imponerende!! Vi gratulerer Øystein og Raffzeth!!!

Total
0
Shares