Siste nytt fra Vestlandet Sør 2010

Resultater.
Sendes på sms eller mail til
Roar Karlsen.   tlf. 95937802.       Mail: roar.karlsen@dabb.no
Jørn Gunnar Bowitz.    tlf: 95766885.       Mail: j.g.bowitz@tele2.no
Lykke til videre alle sammen, vi satser på et godt år for pointerne i Vestlandet sør.

Så har super dama fra Voss markert seg med flotte resultater starter med fredag 13.03.2011. Grimasteggens Lucifer (Tyrvanutens Lady – Westpoints Emil) eier og fører Elin Dugstad med 6 VK og  på Hemsedal og ikke nok med det  2 VK finale den 19.03.2011 på Filefjell. Elin har også stilt  Oterbekkens Mats (Grimasteggens Lucifer – Hesselhøy D Yenta) på Hemsedal med en flott 2 AK den 13.03.2011 og 1 AK den 19.03.2011 på Filefjell.Gratulerer med flotte resultater.

Så har gubben fra Os vist fram sin flott hund Østagløttens Ribot (Derma – Østagløttens Hugå) til Tom Hardeland/Øystein Johnsen som lykkes med 1 VK finale og Cacit på Hemsedal 19.03.2011 og 3 VK kval dagen før. Gratulere til begge.
Gratulerer til Grimasteggen`s Lexie (Spåtindens Waco-Øykhagens Ida)til Tore Husebø var også på Filefjell det resulterte med en flott 3 AK

Så prøvesesongen 2011 i gang, med flotte resultater.

Sirdal 1, den 12 – 13.02.2011
Her lykkes, Hesselhøj D Yenta (Hesselhøj Primadonna – Black Luckys Copiad) med en 1 VK. Gratulerer til eier og fører Børge Simonsen.
Gratulerer til Månafossens Storm (Hovdmyras Pippi – Black Luckys Cantona) eier Randi Edvardsen.

Forus 30 – 31.10.10

Så har Øystein og Østagløttens Ribot (Derma – Østagløttens Hugå) til Tom Hardeland/Øystein Johnsen debutert i VK med en flott 3 VK finale. Knall sterkt av en så ung hung. Gratulere til fører og eiere.
Tom Hardeland har også tatt turen til Forus med Østagløttens Hugå (Drevjans Buck – Tolga). Det ble en god helg med 3 AK på lørdag og 1 AK på søndag. Hugå mangler da 1. på utstilling så er han Elitehund, ryktene sier at han skal stilles på våren så da er vel det snart på plass. Gratulerer.

Forus 29.10.10

Så har  Miss Texas (Grimasteggens Lucifer – Red Taps Kaisa) til Hans Nordnæs lykkes på lavland med en 2AK. Gratulerer til hund og eier.

Østfold 8-10. 2010

På lavland lykkes Østagløttens Ribot (Derma – Østagløttens Hugå) til Tom Hardeland/Øystein Johnsen med en glimerende 1 AK. Det blir spennende å følge Øysten og “Ribot” videre kariere i VK.  Ribot kan titulere seg som Elitehund og diplom deles ut på Pointersamligen på Bjåen 2011.Gratulerer til eiere.
 
Vestfold 1
Så lykkes Arild Skeivik og Solasteggens Mina (Black Luckys Barracuda og Black Luckys Ess) med en 3 VK på Vestfold. Gratulerer.

Resultater fra Stord helgen 25 og 26 September

Gratulerer til Grimasteggen`s Lexie (Spåtindens Waco-Øykhagens Ida)til Tore Husebø med 2AK både lørdag og søndag, knall bra.
Elin Dugstad lykkes også men 1AK til Grimasteggens Lucifer (Tyrvanutens Lady – Westpoints Emil) gratulerer til Voss.
Så har Østagløttens Ribot (Derma – Østagløttens Hugå) til Tom Hardeland/Øystein Johnsen fått 3 AK, gratulerer til eiere.

Noe forsinket, men gratulerer til Arild Skeivik med Elitediplom til Solasteggens Mina (Black Luckys Barracuda og Black Luckys Ess) Arild er også oppdretter av Mina. Diplom ble utdelt på pointersamling Bjåen 2010.
 

Nå kan Tobac (Black Luckys Spotty og Spike)til Roar Karlsen titulere seg med NUCH.


 
 
Sirdal 29.08.2010
Søndag viste Oterbekkens Moody Blues (Grimasteggens Lucifer – Hesselhøy D Yenta) seg fra sin beste side. Belønnes med 1.VK cacit.
Gratulerer til eier, fører og oppdretter (Ann Mai og Børge Simonsen)
Rjukan 23.08.10
Nå har endelig høstprøvene startet og pointerene fra vestlandet sør har begynt å vise tenner i premiesankingen.
På Rjukan har Tobac (Spike-Black Lucky Spotty) Til Roar Karlsen fått 5 VK finale.
Kjær 22.08.10
Elin Dugstad’s nye stjerne er på gang. Oterbekkens Mats (Grimasteggens Lucifer – Hesselhøy D Yenta) stakk av med 2.AK.
Gratulerer til Elin og Mats
 
Raggsteindalen 22.08.10
I Raggsteindalen startet Grimasteggen`s Lexie (Spåtindens Waco-Øykhagens Ida) til Tore Husebø sin voksen karriere med en sterk 2.AK.
Miss Texas (Grimasteggens Lucifer – Red Taps Kaisa) til Hans Nordnæs slo til med 2 UK. Grattis til begge.
 
 
 

 
Ny distriktsrepresentant vestlandet sør
 
Det er med største vemod at jeg dessverre må be om fratredelse fra mitt nylig påtroppede verv som NPK’s distrikts representant for vestlandet sør. Årsaken til dette er nylig oppstått, og gjør at kontakten med miljø og medlemmer blir minimal i tiden fremover.
Jeg har fått ny jobb som krever masse av tid, kursing og reising for mitt vedkommende. Jobben innbefatter også lederansvar og opplæringsansvar overfor andre ansatte. Har blitt informert om alle aspekter ved jobben i dag på et møte med ledelsen.Jeg har også deltidsjobb i brannvesenet utenom, og er trener for ett fotball lag.Det har gått veldig greit å kombinere 2 jobber, barnefamilie og hundesporten frem til i dag, men med en mer krevende hovedjobb som innebærer mye kursing og reising, ser jeg at dette ikke går å være så aktiv som jeg har vært.Antakelig blir det kun tid til lokale prøver de nærmeste par årene, og dette er for meg ikke godt nok for en som skal være medlemskontakt, og være synlig i miljøet som dekker både Rogaland og Hordaland.Tar dette i fødselen, slik at det ikke skal bli noen konflikter på grunn av dårlig oppfølging og rapportering. Det finnes utmerkede kandidater i styringsgruppen som er mer enn egnet til å gjøre denne jobben på en bedre måte. Gunnar Bowitz rykker frem som DR, og Roar Karlsen blir ny vara. Dette ble avgjort på et møte dem imellom 15/06.
Beste hilsen
Pål Livar Ravndal
 
31.mai 2010
Det har vært utstillinger i helgen, og representanter for Vestlandet Sør har markert seg.
Arild Skeivik har stilt med Solasteggens Mina (SJCH SUCH Black Luckys Ess-Black Luckys Barracuda) på treffet til Buskerud/Vestfold, der hun fikk 1.BK og CK, og kan dermed kalle seg for elitehund. Arild stilte også Barnetsviddas Dolly (SJCH Black Luckys Copiad-Giga) som fikk Cert. Dolly ble også stilt på AFK’s utstilling på Hamresanden, der Cert og BIS ble hanket inn.. Gratulerer
Øystein Johnsen Har også vært i ilden med Østagløttens Ribot (s.u), som fikk sitt annet Cert på Lone. Gratulerer.
 
19.mai 2010
Vi har fått oss en ny “medarbeider” i Kjetil Olsen fra Odda. Alle som bor i nærheten av han kan bruke Kjetil i spørsmål relatert til NPK, våre gjøremål, og kanskje dere kan få lov til å bli instruert med tiden i duer, da Kjetil sammen med noen kompiser har eget dueslag. Kjetil er forøvrig gift og er far til små, samt en ivrig jeger og hundemann. Han har hund fra kennel Fjellrypas, og er så smått startet sin løpebane på prøvearenaen. Vi ønsker oss også flere folk i styringsgruppen fra Hordaland, her må det litt innsats til for å kunne dekke fylkene våre.
13330_397705612480_549402480_4435809_4245787_n Kjetil og Pedro
Sauedressur i Brekko vil i år bli avholdt Torsdag 03.juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni og 01 juli. fra kl.18:00. Ansvarlige instruktør :  Arild Skeivik. tlf: 900 67 522  Interesserte må ta kontakt med den ansvarlige instruktør for registrering av deltakelse og veibeskrivelse.Det er begrensninger på hvor mange hunder som kan delta hver kveld. Prisen er kr 350 pr hund for medlemmer og 450 pr hund for ikke medlemmer forbeviset første gang. Kr 200 for kontroll påfølgende år.Før treningen må alle tape et batteri type brannvarsler på halsbåndet som hunden skal gå med hele tiden minst en uke før.Hundene skal være i bilen til det blir deres tur.
5.mai 2010
Vi har nå hatt vårt første møte i styringsgruppen, og har kommet frem til at vi skal prøve å få til en kveld med trening på duer i Stavanger regionen. Dette kommer vi tilbake til når muligheter er undersøkt.
Vi gjennopptar kåringen av “Årets AK/VK hund” og “Årets unghund” for vestlandet sør, og her alle som vil ta del i kåringen sende inn oppnådde championatpoeng for 2009 til meg innen lørdag 12 juni, slik at dette blir klart til treffet på Bjåen.
Arild kommer til å ha dressur på sau fremover i regi av RFK, og vi vil opplyse om datoene for disse så snart de foreligger. Det vil også bli mulighet for å ta apportbevis på på disse kveldene. Åsted blir Brekkå innfor Ålgård.
Jeg kommer også til å kontakte folk i nordfylke og Hordaland med tanke på å utvide styringsgruppen.
04.mai 2010
Idag 04.mai vil første møte i styringsgruppen for VS bli holdt på Ålgård. Gruppen består av Roar Karlsen, Jørn Gunnar Bowitz, Arild Skeivik og Pål Livar Ravndal. Vi trenger også medlemmer fra Hordaland, og ber innstendig personer som brenner for pointeren om å melde sin interesse, slik at vi kan opprettholde en god kontakt med medlemsmassen, samt snappe opp nybegynnere i distriktene. Vi vil idag diskutere aktivitetsnivå, og hva vi kan gjøre for å rekruttere de pointereiere som idag ikke er aktive.
Da har jeg offisielt tatt over for Espen Lunne, og takker ham for lang og tro innsats!!. Har idag fått tilgang til å skrive på nett, og må bare lære å legge inn bilder av Espen, så er tingene snart på plass. Ønsker at alle skal sende inn sine resultat, enten på mail eller sms. Bare innrapporterte resultat vil bli gjengitt her.
Ønsker å minne alle om Sør-Norsk Pointer treff på Hovden, som er et samearbeid mellom Agder/Telemark og Vestlandet Sør. Dette finner sted på Bjåen 18-20 juni, og er et “must” for alle pointer eiere. Arrangører iår er Agder-Telemark, så følg med for videre info….
Har fått tilsendt en innbydelse fra vår samarbeidende klubb VFK, som ønsker å invitere alle pointereiere til et treff for voksne og barn.
Forsiden20-20Vestlandets20Fuglehundklub
Skal oppsumere litt først fra de prøvene som har vært i det siste.
Øystein Johnsen rapprterer at han og Tom Hardelands nye håp Østagløttens Ribot (Østagløttens Hugå-Derna), har fått NKK cert denne søndagen. Gratulerer!
Grotli 16-18 april
Her fikk Vas-Ravens Futti (s.u) og Linda Haug seg en ny flott 3.UK
Neseheia 16-18 april
I ufyselig vær i Neseheia, var det eneste innmeldte reusltat heldigvis av beste valør!, Børge Simonsen er nå klar for å gjenerobre VK listene med sin nye stjerne Oterbekkens Moody Blues som fikk seg en glott 1.AK.
Hovden II  9-11 april
På Hovden fikk vi mange gledelige resultat, og spesielt gledelig var det at vi tok seieren i Sør-Norsk ungund mesterskap. Seierherren er Tore Husebø og hans Grimasteggens Lixie (Spåtindens Waco-Øykhagens Ida). 3.plassen gikk også til Vestlandet sør, og nærmere bestemt Barentsviddas B Dolly (Black Luckys Copiad-Giga) og eier Kjersti Eriksen og fører Arild Skeivik.
I  VK fikk Pointnics Casper Concorde (Sürjämtens Tengil-Hopfossens Shani) 1.VK kval, lykkelig eier og fører er Eivind Endresen.
Brandseth 27-28 mars
Her fikk Grimasteggens Lixie (Spåtindens Waco-Øykhagens Ida) 1.UK, eier er Tore Husebø. Vas-Ravens Futti (Grimasteggens Lucifer-Aya) fikk 3.UK, eier er Linda og Jarle Haug. Elin Dugstad fikk også en 2.AK på sin Oterbekkens Mats (Grimasteggens Lucifer-Hesselhøjs Primadonna)
Hilsen Pål Livar
Hovden I 12-14 mars
Under særdeles tunge snøforhold ble det kun en pointerpremie til Vestlandet Sør denne helga. Ørntuas F Fender (Barentsviddas Aragorn II – ØrntuasA Bjørk) til Alexandra Garcia Vik taklet på søndag den djupe snøen og klarte 2.UK. Dette er Fenders første premie. Grattis!
Sirdal II 5-7 marscanto-1.vk-m-ck-sirdal
På fredag fikk Oterbekkens Moody Blues (Grimasteggens Lucifer-Hesselhøj D-Yenta) til Børge og Ann May Simonsen 2.AK.
Under lørdagens VK kvalik fikk NJUCh Black Luckys Cantona (Sea Crofts Chess-Black Luckys Knota) til Pål Livar Ravndal 1.VK m CK. Under Søndagens Finale klarte ekvipasjen 3.VK finale.
Mjølfjell 5-7 Mars
I VKen på Mjølfjell fikk Grimasteggens Lucifer (NJUCh Westpoints Emil-Tyrvanutens Lady) til Elin Dugstad 1.VK.  Ekvipasjen har på nytt startet høstingen!
Dette var forøvrig den eneste pointerpremieringen på Mjølfjell.
Sirdal 1 13-14 feb
Eneste registrerte pointerpremie fra Rogaland Fuglehundklubbs første vinterprøve i år var Arild Skeiviks egenoppdrettede Solasteggens Mina(Black Luckys Ess-Black Luckys Barracuda). Valøren ble 1.AK. Mina har 1.BK på utstilling, men premien ble tatt 4 dager før Mina fylte 2 år og kan derfor ennå ikke tas opp i elitehundregisteret. Neste gang…
Total
0
Shares

Siste kommentarer