Siste nytt fra Vestlandet sør 2009

Os II 20-22 November
Det ble meldt om dårlig med rugder i terrengene under VFKs rugdeprøve Os II. Det var alikevel nok rugde til at Låvabergets Kaos (Rypefotens Chuck Norris-Avanti) til Jørn Gunnar Bowitz klarte å hale i land 1.AK skog både på lørdag og søndag. Kaos ble også nr. 2 i Rugdepokaløpet og ble tildelt TFKs pokal. Kvick Silver (NJUCh Westpoints Emil- Øykhagens Gismo) til en annen Jørn – nemlig Jørn Gaasand Gjerde er ofte å finne på premielistene under prøver på skogen. På lørdag fikk ekvipasjen 1.AK. Grattis til Jørnene.

 

 

 

 

Os I 14-15 november
Årets første rugdeprøve i regi av Vestlandets fuglehundklubb er gjennomført. På lørdag fikk Rypefotens Chuck Norris (Bordalens Cos-Vastan-Åns Jura) til Helge Pedersen 1.AK, Westpoints Bajas (Westpoints Hr. Flick-Grousehills Charming Lady) til Tore Husebø fikk også 1.AK. Begge er dermed kvalifisert til Rugdepokalløpet under Os II neste helg. Kvick Silver (NJUCh Westpoints Emil-Øykhagens Gismo) til Jørn Gaasand Gjerde fikk 2.AK begge dager.

Haugesund 14-15 november

Låvabergets Kaos (Rypefotens Chuck Norris-Avanti) er på pletten igjen. Under skogsfuglprøven i Haugesund klarte Gunnar Bowitz og tispa fra Veshovde å hanke inn nok en premie. 2.AK skog denne gang.

Rogalandsprøven 7-8 november

Rogalandsprøven som i all hovedsak går i terrenger i Eigersund kommune er nettopp avsluttet. Rugden har vært til stede, dog ikke i det monn som er ønskelig under denne prøven. Noen premieringer til Vestlandet Sør har det alikevel blitt.
Pål Livar Ravndal og Black Luckys Cantona (Sea Crofts Chess- Black Luckys Knota) er ustoppelig for tiden. 2×1.AK skog på samme helg er ikke bare bra, det er dritbra!
Eivind Endresen og hans hunder har også vært på skogen. Pointnics Casper Concorde (Surjamtens Tengil -Hopfossens Shani Lanesra) fikk 2.AK skog på lørdag. PS Ozo (NJUCh Likkos Kepler-Zita) fikk 1.AK skog på søndag. Dette etter to fuglearbeid med reis.
Jørn Gunnar Bowitz og Låvabegets Kaos (Rupefotens Chuck Norris-Avanti) fikk også 1.AK på søndag. Dette er Kaos` tredje 1.AK  på fire skogsstarter. Supert gutter!

Forus Open og Forusprøven 30. okt – 1. nov

Østagløttens Ribot (Østagløttens Hugå-Derna) til Tom Hardeland og Øystein Johnsen vant Forus Open. Ribot ble som vanlig ført av Øystein.

Under Forusprøven fikk Black Luckys Barracuda (Sea Crofts Chess-Black Luckys Knota) 1. VK i kvalifiseringen. Grimasteggens Lucifer (NJUCh Westpoints Emil – Tyrvanutens Lady) til Elin Dugstad fikk 3. VK i kvaliken. På lørdag fikk Vas-Ravens Shabby (Grimateggens Lucifer-Aya) til Anne Grethe Pedersen 2.UK.

Kvinesdal 31.okt – 1. nov

Jørn Gunnar Bowitz kom seg ikke til VK-finale på Forusprøven så han reiste heller til Kvinesdal for å gå på skog. Dette endte i 1.AK skog for Låvabergets Kaos (Rypefotens Chuck Norris-Avanti) både på lørdag og søndag! 

NM-Lavland 2009 og ny NJCh

Romerike Fuglehundlubb arrangerer Dette året NM-Lavland. I kvaliken fikk PS Oso (Likkos Kepler-Zita) til Eivind Endresen 2.VK. Ikke nok med det. Eivind stilte også sin pointnics Casper Concorde (Surjamtens Tengil -Hopfossens Shani Lanesra) og fikk 4.VK på denne. Supert å få premiert begge.
NUCh Black Luckys Cantona (Sea Crofts Chess-Black Luckys Knota) til Pål Livar Ravndal fikk 1.VK. Canto fikk dermed nok poeng til å få Jaktchampionatet. Grattis Polly og Dobbelchampion “Canto”!
Canto og Casper kom seg videre til finalen. Dessverre uten premie.
En annen av Vestlandet Sør sine Pointere gjorde det stort igjen. Elin Dugstad og Grimasteggens Lucifer (Westpoints Emil-Tyrvanutens Lady) er en ekvipasje en kan regne med i konkurranse med de store. Lucifer fikk 2.VK m CK i semien og 6.VK finale på søndag. Grattis nok en gang til Vosseekvipasjen.

njuch-cantona-1 

Ny NUCH

Under Rogaland NKK sin utstilling på Orre den 13.09.09 fikk Tobac (Spike-Black Luckys Spotty) til Roar Karlsen sitt etterlengtede Stor-Cert og ble dermed NUCh. Grattis til Roar og “Snesneipen-nuchipen” 

Stord 26-27 september

“Polly” og “Canto” stilte til start på Vestlandets Fuglehundklubb sin skogsfuglprøve på Stord søndag den 27.09.09. 2.AK skog ble det på ekvipasjen.

 

NM-Høyfjell 2009

En kjempegrattis til Elin Dugstad og Griamsteggens Lucifer . 3.VK NM finale! Hipp hipp- hurra hurra hurra!

Hovden 4-6 august

En premiering er registrert fra prøven på Hovden. Dette er Oterbekkens Moody Blues (Grimasteggens Lucifer-Hesselhøj D- Yenta) til Børge og Ann May Simonsen. 2. AK ble premiens valør på søndag.

Sirdal 28-30 august

Sirdalsprøven ble avholdt under tildels mye regn. Noen premier til poiteren fra Vestlandet Sør ble det alikevel. På fredag ble Barentsviddas B Dolly (Black Luckys Copiad-Giga) til Arild Skeivik lovende unghund. Dvs 1.UK.

Under søndagens VK-finale fikk Pointnics Casper Concorde( Surjamtens Tengil- Hopfossens Shani Lanesra) til Eivind Endresen 3.VK final og Black Luckys Barracuda (Sea Crofts Chess-Black Luckys Knota) til Arild Skeivik 4.VK finale.

 

Under prøven på Rjukan 21-28 august har jeg ikke registrert noen premier til Vestlandet Sør!

 

Høstsessongen er i gang

Lenge siden sist det ble skrevet på denne siden. Beklager dette. Vi er nå i gang igjen med oppdateringer fra vår del av pointernorge.

Raggsteindalen 21-23 august

Cantona i standPål Livar Ravndal har på nytt vekket sin Black Luckys Cantona (Sea-Crofts Chess-Black Luckys Knota) I kvaliken fikk “Canto” 1.Vk og i finalen fikk han 3.VK finale.
Noe jeg burde ha skrevet om tidligere, er at i sommer fikk Cantona sitt Utstillingschampionat. Grattis til ekvipasjen fra Ålgård.

Under finalen i Raggsteindalen var også Voss representert. Grimasteggens Lucifer (NJUCh westpoints Emil-Tyrvanutens Lady) og Elin Dugstad gjorde som de begynner å bli vant til. 1.VK finale. Grattis til disse også.

På fredag fikk Vas-Ravens Shabby (Grimasteggens Lucifer-Aya)  til Anne Grethe Pedersen 3.UK. Solasteggens Mina (Black Luckys Ess-Black Luckys Barracuda) fikk 2.AK.  På søndag fikk Grimasteggens Isabello (Rypefotens Chuck Norris-Øykhagens Ida) til Terje Natland 2.AK.

Fyresdal 24-25 august

 03908/06Jørn Gunnar “The bullfighter” Bowitz har lenge hatt stang ut med sin tispe Låvabergets Kaos (Rypefotens Chuck Norris-Aya). I Fyresdal på mandag gikk det ekvipasjen sin vei. 1.AK. Gratulerer.

 

  

Grotli 17-19 april

Østagløttens Ribot (Østagløttens Hugå-Derna) til Tom Hardeland fikk 1.UK på lørdag. Ribot ble ført av Øystein Johnsen som forøvrig har blitt medeier i hunden. Ribot ble med dette “lovende unghund”. På søndag fikk Gaularfjellets Pippi (Black Luckys Cantona-Lyngmyras Kira) til Henning Skjalg Fureli 1.UK. Også denne “lovende Unghund”.
Øykhagens Billy (Grimasteggens Lucifer-Øykhagens Akka) til Elin Dugstad fikk 2.UK på søndag.
Lyngmyras Kira (Rypefotens Chuck Norris-Oterbekkens Lusa) også denne til Henning Skjalg Fureli fikk 2.AK. Dette i følge eier pga manglende apportbevis.

 

Gaularfjellets Pippi fikk også 3.UK på Brandsbu den 29.03.09.

 

Geilo 17-19 april

Black Luckys Cantona (Sea Crofts Chess-Black Luckys Knota) til Pål Livar Ravndal fikk 4.VK i kvaliken på fredag. Canto har pr nå 18 Ch-poeng og “formalitetene” i orden. Håper ekvipasjen samler de siste poengene til høsten. Tvi tvi til Ålgårdsgutta.
Solasteggens Mina (Black Luckys Ess-Black Luckys Barracuda) til Arild Skeivik fikk 1.UK på lørdag. Dette er Minas andre førstepremie i UK.

 

Elgtraakkets_Bruce_Willis

Hovden 27-29 mars

Under fredagens VK Kvalifisering fikk Petter Henriksens Elgtråkkets Bruce Willis (NJUCh Westpoints Emil-Eikefjellets Kaiza) 1.VK. Supert Petter!
Mer nytt fra Hovden blir lagt ut etterhvert som meldingene tikker inn.
Har ikke fått mange meldinger denne helgen, men kan ut fra Agder Fuglehundklubb sine sider lese at Oterbekkens Moody Blues (Grimasteggens Lucifer-Hesselhøj D-Yenta) har til Ann May og Børge Simonsen har fått 2.PR i Sør Norsk Unghundmesterskap. Grattis Til Børge og Ann May.

Filefjell 20-22 mars

Elin og Grimasteggens Lucifer rider igjen. Ikke inn i solnedgangen, men premierende ut av nok en dyst. Under kvalifiseringen fikk ekvipasjen nok en premie. 2.VK m CK. I finalen hadde Lucifer to fuglearbeid, men da fuglene gikk var avstanden mellom situasjon og fører for stor. En annen hyggelig begivenhet fra lørdagens Filefjell var førstegangsstartende Anneli Mæhle og hennes Sørlibergets Zico (Black Luckys Cantona- Østagløttens Tess). Grattis med 3.UK.

Casper_Concorde_1VK

Sirdal 13-15 mars

Sirdal ble en prøve for pointerfolket. På fredag fikk Arild Skeivik 1.UK med sin egenoppdrettede Solasteggens Mina (black Luckys Ess-Black Luckys Barracuda). Under lørdagens kvalik i VKen fikk Pontnics Casper Concorde (Sürjämtens Tengil- Hopfossens Shani Lanesra) til Eivind Endresen 1.VK. Det var forøvrig fem sørvestpointere som kvalifiserte seg til finalen. Eivind Endresen eier to av dem! Videre på lørdag fikk Elgtråkkets Bruce Willis (NJUCh Westpoints Emil-Eikefjellets Kaiza) Til Petter Henriksen) 1.AK. SH Lobo (Vas-Ravens Yukon-SH Whitney) til John T Åsheim fikk 2.AK. I VK finalen på søndag var det Black Luckys Cantona (Sea Crofts Chess-Black Luckys Knota) til Pål Livar Ravndal som klarte seg best av alle. Etter to fuglearbeid ble resultatet 1.VK CACIT. Grattis til Ålgård.

Hemsedal 13-15 mars

Grimasteggens Lucifer (NJUCh Westpoints Emil-Tyrvanutens Lady) og Elin Dugstad har gjort det igjen! Under fredagens kvalifisering i VKen fikk ekvipasjen 3.VK I finalen klarte de 1.VblackluckyscantonaK CK. Grattis til Voss!!

Mjølfjell 6-8mars

Etter noe problemer med å få lagt inn resultater er jeg endelig på plass. Under Vestlandets Fuglehundklubb sin prøve har jeg fått følgende rapport.
På fredag fikk Chuck Norris (Bordalens Cos-Västan-Åns Jura) til Helge Pedersen 2.AK. Oterbekkens Mats ( Grimasteggens Lucifer-Hesselhøj D-yenta) har byttet både eier og navn (tidligere Oterbekkens Max). Nåværende eier Øyvind Husabø førte Mats til 1.UK på sin første start. Supert! Elin Dugstad startet Øykhagens Billy (Grimasteggens Lucifer-Øykhagens Akka) også for første gang. 1.UK ble resultatet også her. Supertsupert!

På lørdag var det VK. Gode gamle Westpoints Emil (Westpoints Hr. Flick-Grousehills Charming Lady) fikk nok en VK-premie. 3.VK var valøren. Grimasteggens Lucifer (NJUCh Westpoints Emil-Tyrvanutens Lady), fattern til Billy og Mats, eid og ført av Elin Dugstad fikk 2.VK. Dette er Lucifers fjortende VK-premie!!

Hovden I (21-22. februar)

Hesselhøj D-Yenta

Fra Agder Fuglehundklubbs vinterprøve Hovden I meldes det at Hesselhøj D-Yenta (Black Luckys Copiad-Hesselhøy Primadonna) til Børge og Ann May Simonsen har rodd i land 2.VK på lørdag.På søndag var Børge på plass i UK. Denne gang med Oterbekkens Moody Blues (Grimasteggens Lucifer-Hesselhøj D-Yenta). 2.UK ble resultatet.

 

 

Låvabergets KaosSirdal I (14-15 februar)
Som vanlig var Rogalnd Fuglehundklubb først ute med årets vinterprøver. Lørdagen startet med -26°C kl 0900, men snøforholdene var gode og kulden forsvant med solen. Det ble dessverre ingen pointerpremier på lørdag. På søndag gikk Låvabergets Kaos (Rypefotens Chuck Norris-Avanti) til Gunnar Bowitz svært bra. Hun fikk dessverre ikke vist reis, og premievaløren ble derfor 2.AK. Dette er Kaos` fjerde 2.AK på totalt 5 starter.

Total
0
Shares

Siste kommentarer