Oppsummering av Vinterens resultater O/A

Chriwalls Evita 2x 2UK på Geilo, 1UK HP i Lofsdalen, her ble hun også prøvens beste UK hundLaughing. Österviks Andy-Garcia 1UK Geilo og 2AK i Lofsdalen. Chriwalls Diva 5VK Lofsdalen. Alle tre hundene tilhører Christer Wallerby. Masterpoints D.K.S Domino til Terje Samuelsen 2AK og 3AK Vinjeveien. Rypevingens Tina 2AK Geilo, Rypevingens Cito 3AK Geilo, begge hundene tilhører Trond Leif Nyborg. Setpoints Trixi til Martin Nilsen 2AK Geilo. Sølnklettens Mex til Stein Chr Hexeberg 3AK Geilo. Sørlibergets Junior til Ole Kristian Hamborg 3UK Femund og 3UK Vinjeveien. Vannviddas Doffen til Morten Hagen 3AK Tolga. Vannviddas Elle-Wille til Jan Hestbråten 2AK Femund. Vaulhaugens Nico til Bjørn Atle Holter-Hovind 1VK CK Hattfjelldal og 1VK Smøla. Vårsteggens Ronje Regina til Roy Jensen 2AK Gausdal.

På utstillingen i Lofsdalen gjorde kennel Røyskattlias til Gry Bjørge og Rolf Bredesen rent bord med fire hunder fra samme kullet øverst på listenCool. Røyskattlias Bianco Rosso til Rolf ble BIR BIS CK HP. Røyskattlias Coffie til Gry ble BIM CK HP. Røyskattlias Izzie til Aud Karin Brekke 2BTK HP CK og Røyskattlias Bris til Morten Hagen 2BHK HP CK. Lykkekjerrets Ruske Zara til Aud Lise Skillebekk ble 5BTK HP.

Gratulerer!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer