Siste nytt fra Nord-Norge sør 2009

ALTAPRØVEN hammerpoints ao zicco25.04.09:

Hammerpoints Ao Zicco ( Karacanis Alfa – Eraaks Odin)  Eier: Inger Marie Sommerset, Bodø, oppdr.: Jan Halvorsen, 1 UK.Forøvrig var kullbror Hammerpoints Ao Guiness til Øystein Nilsen, Bodø, på Vannøya  29.03, og oppnådde 1 UK. Gratulerer!

HATTFJELLDAL 25 – 26.04:

Vaulhaugens Lexsi ( Ella F – Setpoints A-Cop) Eier: Britt og Håvard Meyer, oppdr.: Kjell Dybvik, oppnådde en glimrende 2.AK. Kun manglende reis som hindret henne fra en førstepremie.Pointnics Desiree (Jutevatnets Radar – Pointnics Chanti) Eier: Wiggo Bråten, oppdr.: Snorre Nicolaisen,  2 AK, på sin første start i AK, knapt 2 år gammel.

I VK kvalifiserte Mofjellets Garm til Leif Olsen seg til finalen, men lykkes desverre ikke der. Forøvrig en CACIT-finale som måtte dra ned fra fjellet totalt uten premieringer!!

NM-vinter ANDØYA

Mofjellet Garm ( Likkos Lyt – Karacanis Nobel) Eier: Leif Olsen/Gerd D. Haugen, oppdr. Aslaug og Lisbeth Hangås,  5. VK kval. I semifinalen ble bremsesporene få meter for lange i 2. rundes siste slipp, og dermed glapp finaleplassen!

Til finale i EXIT-cup kom fjorårets finalistmikkel og piaf Karacanis Piaf  til Mikkel Lyngar fra Bodø, dog uten plassering.

SALTFJELLET 21.03:

Masterpoints D.K.S. Sjakk (Vestfjorddalens Tuva – Øbs XI) Eier: May Iren Vikholt, oppdr. Dag Kjelland, 3 AK.

Gratulasjoner til eiere og oppdrettere og lykke til med neste sesong!

 

 

03 – 05.04MOFJELLETS GARM

Total
0
Shares

Siste kommentarer