Når en snakker om sola, så …

Ottorinos K-TrymTidligere i vinter ble en del familier omtalt etter at de hadde gjort det bra på jaktprøver. Dette var bl.a Ottorino’s K-kull,. Jeg tenkte i mitt stille sinn at det var rart at valdrisene Torhild Nybråten og Erik Stenersen ikke hadde fått premie på K-Trym i vinter. Men en må jo som kjent starte for å få premie, og det gjorde de på Fillefjell 20.mars. Der fikk Ottorino’s K-Trym 20675/02 (Ylajalis Isak – Lytingfjellets Arrga) 1.AK. Dette er ikke hvilken som helst 1.AK, mine damer og herrer. Trym hadde 5 fuglearbeider i ett og samme slipp hvorav 3 var med reis!!! De til vanlig meget rolige og sindige eierne av Trym har i skrivende stund ennå ikke fått igjen hvilepulsen. Vi som har hvilepuls får bare gratulere og være glade for at vi ikke hadde Trym som makker.

Valaskjalvs Marja-LisaAndre pointereiere deltok klokelig på andre jaktprøver samme helg. Trond Olsen var selvsagt ute med hunder på bretonklubbens prøve i Folldal. Her var det “sundfrossen” sukkersnø og meget tungt for hundene. NJCh Høgdebrotets Pluto 14781/00 (NSJCh Østbergets Lotus – NUCh Affern’s Bubbi) gjorde sine saker bra og fikk 3.VK kval. Undertegnde var også på samme prøve og fikk 1.AK på Valaskjalv’s Marja-Liisa 12643/00 (NJCh Huldreveien’s Molle – Svarthettas Irpa).

Sol er det eneste middel som alltid virker mot snø. Når den får arbeidet litt med snøen inne på en leirduebane på Terningmoen ved Elverum, kan vi få skyteinstruksjon her. Banen har Vidar Myrhagen og Tore Brovold bygget opp og lagt grunnlaget for olympiske medaljer. Vi satser på å  få skyteinstruksjon en kveld eller en lørdag i mai. Dette er din unike sjanse til å finpusse skytingen. Send meg en mail til eller ring / send sms til 414 78 798 hvor du melder interesse og forteller om kveld- eller lørdagsskyting passer best. Prisen er  overkommelig, men er avhengig av antall deltakere.

Vårens absolutte høydepunkt blir 5. – 6.juni med duetrening og -cup hos Trond Olsen. Denne helga vil ditt liv med og for fuglehund få et løft du ikke kan være foruten. Duetreningen får du til sterkt reduserte priser, og duecupen har startkontingent kr 50,- for innkjøp av premier.

Programmet ser slik slik ut:

1. Duetrening fra kl 1200 – 1600

2. Energitilførsel kl 1600 – 1700

3. Duecup kl 1700 – 2000

4. Sosialt samvær kl 2000 og utover

Denne helga kan du løse mange floker både når det gjelder hund og 2.vers på “Wonderful tonight” av Eric Clapton. Flokene vil også bestemme om du vil komme til duetreningen eller andre tidspunkt, men si fra pr telefon/sms til 414 78 798 eller mail til innen 01.06.09. Overnatting kan ordnes , så ta med sovepose/telt/campingvogn/mat/drikke etc etter egne ønsker. Alle er hjertelig velkomne!!  

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer